čtvrtek 5. ledna 2017

Fantasticky voňavé tělové mléko z Lidlu


AHOJ, AHOJ,

 Moc Vás vítám u dnešního článku - nebo spíše recenze.
Tento tělový krém značky Cien jsem si před časem naprosto bezmyšlenkovitě koupila v Lidlu, no a díky mé zásobě kosmetiky pomalu na něj došla řada a asi v tu nejoptimálnější dobu, protože ta jeho úžasná vůně je naprosto peckozní.


Inu jdme na to, balení je klasické, docela obyčejné, ale mě se ta světle modrá až místy tyrkysová prostě líbí.


Tělové mléko neskutečně, ale neskutečně nádherně voní, voní silně, takže upozorňuji, že to není pro všechny, ale voní po pánské vůní, trochu si zahrávám s myšlenkou, jestli to není tělové mléko určené pro pány, ale nedivte se není, je skutečně dostupné - nebo někdy na podzim bylo běžně v Lidlu.


Má klasickou velice funkční a praktickou pumpičku, kterou moc oceňuji.


No a jsme u jádra pudla, voní po vůní Bergamontu a vůní cedrového dřeva, ale to je tak neskutečně nádherná  a oslňující vůně, že bych si tuto vůni dokázala představit i ve voňavce, škoda, že Lidl s něčím takovým nepřišel, ale třeba přijde, inu kdo ví.




Textura je to velice lehoučká, přitom krásně hydratuje, dobře se roztírá a dobře se vsakuje, takže značka ideál, no musím konstatovat, že mě opět Lidl nezklamal.


Sedím cca 3h po umytí u NTB a pořád cítím tu úžasnou a smyslnou vůní, která mě dostává - v tom dobrém smyslu slova a nikterak mě neodrazuje.


No a máte také rádi produkty značky Cien?? Pokud ano, tak mi dejte prosím vědět, jaké mi doporučíte.



Přeji krásný a pohodový den.

papa E.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

Je mi ČTYŘICET

  AHOJ HOLKY, v prvé řadě přeji hezké VELIKONOČNÍ PONDĚLÍ.  na blogu jsem našla článek s názvem "je mi pětatřicet", tak jsem se ne...