pátek 20. ledna 2017

Informační sdělení :--)), doufám, že mě pochopíte...


AHOJ, AHOJ,


Mooooooooooooc Vás vítám u dnešního článku, který bude mít takový spíše informativní charakter.

Poslední dobou se mi nakumulovalo tolik mimo pracovních aktivit a povinností, že není v mých silách, abych uveřejňovala každý den článek tady na blogu. Již nyní mi to činí jisté potíže. Prostě a jednoduše nestíhám a mé priority a čas musím věnovat jiným záležitostem.

Navíc co se kosmetiky týče, přijde mi, že používám pořád to stejné, prostě kosmetiku, která mi vyhovuje. Mám tak velikou zásobu jak pečující tak i dekorativní kosmetiky, že ji nemohu nikdy spotřebovat, takže nakupovat do drogérie téměř nechodím, spíše kupuji produkty do domácnosti.

Nejde o to, že bych byla nějaká vyhořelá nebo neměla nápady, ale spíše nemám skutečně čas a energii se blogu věnovat naplno a každý den uveřejňovat článek, což obnáší denně psát články, fotit, nakupovat, testovat novinky a porovnávat.




Téměř dva a půl roku Vám přináším články na denní bázi, ale nyní jsem se rozhodla je zredukovat a místo sedmi článků za týden budou jen tři - v pondělí, ve středu a v pátek. To se mi snad podaří zvládnout:).

Opravdu jsem celkově unavená a zahlcená povinnostmi.
Moc mě to mrzí, ale nechci zde postovat naprosté nesmysly, a tak raději bude méně článků.

Jeden konkrétní důvod mohu uvést - nemám čas chodit nakupovat, také se nyní snažím své finance sunout jiným směrem a příliš neutrácet za kosmetiku, které mám doma hafo. Samozřejmě, že je mi to líto, že nevymetám drogérky a nekupuji limitované edice a nezkouším novinky, ale prostě nyní ty finance potřebuji na jiné, mnohem důležitější věci než je kosmetika.

Blog mě stále baví a naplňuje, a i proto čestně oznamuji tuto skutečnost.

Navíc mi přijde, že o můj blog není v posledních týdnech takový zájem jako před časem, ubyli mi odběratelé, ale co vím, tak to také může být poruchou samotného Bloggeru, ale člověka to zamrzí, evidentně již články nejsou tak kvalitní a nedávám do nich tolik energie a nadšení jako dříve.

Věřím tomu, že brzy nastane doba obrození, takový refresh, že začnou být články opět na denní bázi, ale nyní mě prosím pochopte, že to není v mých silách.



Chci Vám popřát krásné leč mrazivé dny.

Děkuji za pochopení a snad se Vám moje články budou líbit, i  když nebudou tak časté.

Krásný a pohodový den Vám přeji.

papa Vaše E.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze- Huda beauty mascara

AHOJ HOLKY,  moc vás vítám u dnešní recenze. Tuto řasenku od HUDA BEUTY LEGIT LASHES   mám doma od loňska. Je to miniaturka, ale ...