pátek 27. ledna 2017

Prima maličkosti :-)


AHOJ, AHOJ,

 Moc Vás vítám u dnešního článku, který je tokový nahodilý a jedná se o jaký si výběr drobných a každodenních produktů, které bych Vám moc ráda chtěla představit.


Ziaja petrželkový oční krém je naprosto fantastický, toto je moje již několikáté balení a jsem s ním velice spokojená. Krásně vyživí a nádherně vypne oční okolí.


Nemá žádnou parfemaci a je velice jemný a citlivý pro oční okolí.

Má praktický aplikátorek a cena je také velice skvělá, velice dostupná, kupuji v kamenném obchodě v Praze.


Konzistence velice příjemná, jemná, dobře se vstřebává a krásně hydratuje a zanechá očí okolí krásně vyživené a jemné, no prostě mi moc vyhovuje.


Deodorant od Balea mě zaujal hned balením, není úplně ideální, ale na zimní období, kdy se téměř nepotím mi naprosto vyhovuje.



Deodorant má krásné balení a příjemnou vůní po jasmínu a růžích, mě skutečně proti potu a pocení ochrání, mohu ho za sebe doporučit.


Kosmetickou značku Yves Rocher mám velice ráda, zvláště pak pro její pečující kosmetiku.
Balzámky na rty umí báječně, toto je snad moje desáté balení.


Pečující balzámek s vůní vanilky je naprosto úžasný, krásně voní a naprosto parádně hydratuje, je měkký a krásně vyživí. Za mě super dostupný balzáme.


Tak to jsou moje prima maličkosti, které denně používáme.

A co máte rádi Vy na denní bázi?

Přeji Vám krásný a pohodový den.

papa Vaše E.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

Je mi ČTYŘICET

  AHOJ HOLKY, v prvé řadě přeji hezké VELIKONOČNÍ PONDĚLÍ.  na blogu jsem našla článek s názvem "je mi pětatřicet", tak jsem se ne...