středa 22. února 2017

Nákupy v Sephoře


AHOJ, AHOJ,

 Moc Vás vítám u dnešního nákupového článku, který je zcela výjimečně z parfumérie.
Jak víte, tak já běžně nakupuji kosmetiku v drogérii, snažím se je střídat, ale nyní jsem se nechala inspirovat YUtuberkou a zašla do Sephory u nás na Smíchově a odnesla jsem si hned několik velice povedených kousků.


Je pravda, že nákup nebyl levný, ale myslím si, že s produkty budu spokojená.


Na jistotu jsem šla více méně pro všechny produkty, ale jako hlavní byla toto sérum, které je velice známé a všichni si ho velice chválí.


Je to sérum, které se používá pod nebo po nanesení pleťového krému, krásně pleť vypne a vyhladí, je určený jak pro smíšenou pleť, ale také pro suchou.


Inu jsem na něj velice zvědavá, určitě Vám dám vědět.

Jinak doslova jsem vlítla do Sephory a trochu jsem hledala a neorientovala se v sortimentu, po chvilce ke mě přišla mladá a velice milá slečna, která mě jednak dobře poradila a doprovodila celým nákupem až ke kase, kde mi samozřejmě doporučila jejich prý skvělé odličovací tamponky.


Do Sephory jsem šla primárně pro pečující kosmetiku a co by to bylo za péči či odličování bez micelární vody. Slečna prodavačka mi sdělila, že zmíněné sérum je naprosto skvělé a je mezi zákazníky velice oblíbené a tato micelární voda patří k jejich top produktům, tak jsem neváhala a vzala si jí, ikdyž ceny dosti vysoké.


No a co jsem v Sephoře nemohla nechat byla tato jejich proslulá a čistící bahenní pleťová maska.


Jednak má krásné balení, ale ještě více jsem zvědavá na samotný produkt a jeho účinky.


Maska se má nanést, nechat působit a měla by zbělat a pory krásně vyčistit, inu uvidíme, jak budu spokojená, určitě Vám dám vědět.


A při placení u kasy jsem neodolala a vzala si tyto dvoje odličovací tamponky, které jsou dle blogerek prý skvělé, byla na ně akce 1+1 zdarma, tak jsem této akce ráda využila.


No a jako dárek jsem dostala tento vzoreček Eternity Intense, který mi ovšem vůbec nevoní a ani mým kamarádkám.

Klasická CK Eternity voní skvěle, několikrát jsem tuto vůni měla a ráda se k ní vracím, ale tento vzorek mi prostě nevoní a rozhodně bych si nepořídila plné balení.


Jistě Vás bude zajímat, kolik jsem za tyto produkty zaplatila, platila jsem necelých 1500Kč, ano není to málo, prostě jsem měla nakupovací a nějaké ušetřené penízky, které jsem se rozhodla investovat do kosmetiky z parfumérie a nelituji toho.


A co jste si naposledy z parfumérie odnesli Vy? Budu  moc ráda za Vaše tipy.



Přeji Vám krásný a pohodový den.

papa Vaše E.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze - Avon The Tranquility ritual face mask with Dead Sea Minerals

  AHOJ HOLKY,  přeji krásný den. Vítám tě u recenze na mou novou masku z mé oblíbené řady Avon Plane Spa - s minerály z Mrtvého moře - THE T...