pátek 16. června 2017

Nové vosky u mě doma .... III. část


AHOJ, AHOJ,

 Moc Vás vítám u dnešního článku.
Nějak jsem se poslední dobou rozjela s těmi vosky od YC, ale prostě bylo to výhodné a nešlo nabídce odolat. Opět jsem tyto vosky pořizovala za super ceny z FB skupiny a přibyly k tomu i votivní svíčky, které jsem nikdy před tím neměla. Inu jdeme na představení, co pěkného jsem si pořídila.


Vosk Black Plum Blossom je výraznější květinový a já ho pořizovala pro moji mamku, která má tyto vůně velice ráda. Dám jí ho k jejímu svátku. Jinak moje maminka se jmenuje Jaruška - to snad mohu prozradit a můj otec je Václav, jako můj šéf a bratr Ondra, neteř Barunka, švagrová Daniela.


Tak to jsme si trochu odskočili s těmi jmény, ale dobrá, další vosk je naprosto univerzální a voní snad každému a je to čisto čistá vůně vypraných ručníků, vosk s názvem Fluuffy Towels je skvělý, čistý, takový pudrový a mám ho velice ráda.


Jak Vy víte, tak mám doma svíčku od Vánoc, ale ještě nebyla zapálená, protože preferuji vosky, které mohu střídat a vůně si tak obměňovat.
Vosk Spiced Orange je naprosto skvělý, úžasná vůně pomerančů se snoubí s kořením a tento vosk či vůně mi moc vyhovuje a dokázala bych si ho představit i ve velké svíčce ve skle.


Tuto votivní malinkou svíčku jsem dostala od mojí milé švagrové Daniely, tímto jí zdravím, ikdyž ona na internetu příliš často není a k tomuto článku se asi nedostane, ale co kdyby že :-))
Moc jí za to děkuji a votivka Wedding Day je opět fenoménem, čistá, příjemná a krásně vonící vůně nemůže nikoho urazit, snad jen potěšit.


Black Cherry vůně je moje jedna z nejoblíbenějších, měla jsem i svíčku a byla to moje první svíčka, která voněla naprosto fantasticky, rozhodně bych si jí pořídila znovu, ale raději se prostě vracím k voskům.


Votivka Vanilla Cupcake je úžasná sladká a velice příjemná vůně, vůně kuchyně, domova a domácího pečení, tuto vůni bych si dokázala představit i ve velké svíci a asi na konci léta si ji pořídím.


Pomeranče já mám velice ráda, ostatně to můžete vidět i ve spotřebovaných produktech, nikdy nechybí krabice od pomerančového džusu. Tato vůně pro mě je také velice příjemná a známá, kupuji si pravidelně a už se na vůní Orange Splach moc těším.


Závěrem asi tolik, vosky byly po 20Kč plus poštovné, vše mě vyšlo na skvělých 170Kč a jednu votivku jsem dostala od mojí švagrové, takže fakt super výhodné nákupy.
Je dobré sledovat ty skupinky na FB. Již potřetí se mi to povedlo a dobře a levně jsem nakoupila.

Takže Vám přeji krásný a pohodový den.

papa Vaše E.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Shopping2024 X.

AHOJ HOLKY,  krásné jarní odpoledne přeji, a moc vás vítám u nákupů.  Toto je prosím pěkně má první objednávka na Hebe. To, že tato značk...