pátek 14. dubna 2017

Sephora Hydratační sérum s kyselinou hyaluronovou


AHOJ, AHOJ,


  Moc Vás vítám u dnešní recenze, jen maličko předem omluvte ty fotky, jsou to prostě fotky pořízené po práci a prostě nebylo zrovna ideální světlo, dnes pršelo a bylo zataženo, takže tak.


Ano na doporučení několika bloggerek a YTBerek jsem si i já pořídila toto sérum na pleť od značky Sephora a musím říci, že pomalu začínám přicházet této značce na chuť a rozhodně to není poslední kousek, již mám v zálusku hned několik produktů.


Jedná se tedy o produkt pečující a slibuje a skutečně na pleti takový je.

Ultraosvěžující sérum, které v sobě spojuje sílu séra a lehkost emulze, zanechává pleť dokonale hydratovanou, sjednocenou a zářivou.

Jak působí?
- Již od první aplikace působí kyselina hyaluronová: pleť je dokonale hydratovaná po celých 24 hodin, jako by nabyla na objemu!
- Toto sérum spojuje působení kyseliny hyaluronové přírodního původu s okysličujícím účinkem rostlinného sacahridu pro intenzivní rehydrataci a opětovné rozjasnění pleti.
- Pleť jako by rázem nabyla na objemu a je hladší: 82%(1), homogennější: 84%(1) a krásnější: 84%(1)
- Den za dnem toto sérum působí jako skutečný booster účinnosti: při aplikaci pod obvyklý krém zvyšuje jeho hydratační schopnost o 86%(2). Kvalita pleti se viditelně zlepšuje.

Plusy:
- Lehká a svěží textura: napůl emulze, napůl sérum.
- Rostlinný sacharid umožňuje navíc vyhlazení, rozjasnění a zjemnění struktury pleti.
- Snášenlivost a účinnost klinicky testovány. Nekomedogenní. Pro všechny typy pleti, včetně citlivé.

Jak ji používat?
Aplikovat každé ráno a/nebo večer pod obvyklý krém.


Má krásné balení, které je velice skladné a ta konzistence je naprosto pohádková.
Na pleti krásně přilne a pleť je rázem připravená pro nanesení pleťového krému, je to takový základ, který nádherně vyplní a vyživí.


Všichni toto sérum chválí a i já ho rozhodně musím pochválit, balení o objemu 200ml stojí nějakých 550Kč, ale rozhodně za to ta investice stojí, dlouho vydrží, krásně se vstřebává a nádherně voní.


Jak vidíte, tak mám již maličkato spotřebováno, ale na to, že ho používám každý den a to ráno i večer, tak skutečně neubývá tak razantně a je naprosto skvělé, vyhladí, zvláční a hydratuje pleť, ale krém je po tomto produktu nutné nanést, nestačí, jako základ, je to taková příprava.


Má klasické plastové balení, které je krásně růžovo bíle a také má klasický aplikátorek, který by ovšem mohl být asi i lepší, ale nestěžuju si.


Konzistence je velice lehounká, prostě sérum, je heboučké, přitom pleť zanechá krásně hladkou, vyživenou a připravenou na pleťový krém.


Nechápu, jak jsem bez péče od Sephory mohla žít, každopádně Vám toto sérum vřele doporučuji, hodí se jak na pleť sušší nebo i smíšenou, mě se pleť mění v průběhu ročních období, prostě v zimě mám pleť suchou a v létě naopak se maličko mastím.


No a co Vy nyní používáte na pleť?

Budu moc ráda za Vaše tipy.

přeji Vám krásný a pohodový den.

papa Vaše E.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

BlendyGo3 - recenze bezdrátového mixéru

  AHOJ HOLKY,  přeji krásnou středu, a úvodem vás vítám u mé dnešní recenze. Představím vám mého nového pomocníka, kterým  je  BE...