úterý 4. dubna 2017

Velká recenze Rimmel loňské novinky


AHOJ, AHOJ, 

Moc Vás vítám u dnešní velice široké recenze dekorativní kosmetiky Rimmel, která přišla nově na trh koncem loňského roku a mě do rukou dostala díky výhry na blogu od Áji.

Máme tady celkem 5 produktů, na které se podíváme  a sdělím Vám moje postřehy a dojmy, jak mi produkty vyhovují.


Začneme asi z toho nejlepšího, tento kalíškový make-up Fresher skin s SPF 15 mi vyhovuje, ale není ideální, sice ho testuji již nějakou dobu, ale znám lepší make-upy od značky Rimmel.


Make-up mám v odstínu 103 True Ivory, zprvu mi přišel velice tmavý, ale zdání klame, není tomu tak, na pleti se dobře zapracuje, nebo rozblendí štětcem. Má spíše takovou gelovitou konzistenci, je v kalíšku, což není příliš hygienické, ale inu já ho opravdu budu používat sama.


Make-up má spíše střední krytí, dobře se zapracovává, jak houbičkou tak i štětcem, musí se s ním chvíli naučit pracovat, nedráždí mě, ale přijde mi, že mi na pleti nevydrží celý den a cestuje mi o obličeji, ale nedělá to žádné mapy, nikdo si toho zatím nevšiml, jen já, protože se pozoruji, ale musím po pravdě přiznat, že jsem od tohoto make-upu čekala mnohem více, ale přitom to je produkt, který budu používat.


Barvička mi sedí a když se zapracuje tak na pleti ze začátku sedí dobře.


No a pak tady máme Magnif eyes paletku, která je taková rozpoluplnná.


Stíny v paletce vypadají dobře, ale paletka má takové laciné plastové balení, navíc ten aplikátorek, který je naprosto na nic .. no ale držíme se v drogérové rovině.


Pigmentace tmavších stínů je docela dobrá, ale ty světlejší, což je polovina paletky nestojí za nic.
Navíc stíny na oku vydrží sotva půl dne, takže na celodenní líčení nejsou vhodné. Jinak si myslím, že paletka je pěkně barevně složená, tmavší stíny mi říkají, že ano, my za to stojíme, proto si tuto paletku ještě chvilku nechám a uvidím, jak jí budu používat.


Dalším pudrovým produktem je toto konturovací, rozjaňující a tvářenkové trio, které za mě nedělá vůbec nic a extrémě práší a rozhodně se ho budu zbavovat.


Na zadní částí paletky máte návod, jak konturovat atd, ale je to dobrý návod, ale to si snad musí každý vyzkoušet sám na sobě.


Trio se tváří docela pěkně a uživatelsky.....


... ale vidíte tu nepigmetanci, prostě za mě jedno velké Ne pro toto trio, ale četla jsem mnoha recenzí, které byly pochvalné, ale já toto rozhodně pochválit nemohu.


No a další na paškál si vezmeme tuto krémovou tvářenku Royal Blush. Musím říct, že jsem před tím měla snad jen dva krémové produkty,  a nebyly vůbec špatné.....


Tato tvářenka je ostínu 004 Regl rose a barevně se a i strukturou se mi velicí líbí.


Dá se pěkně rozetřít, rozblendit, navrstvit a je odstínově taková spíše studená a příjemná, řekla bych až neutrální a mohla by vyhovovat téměř každému.


Pigmentace prostě taková průměrná - drogérkovému zboží, ale dá se s ní naučit pracovat, zas až tak bych jí nezatracovala, ale opět zminuji není to produkt pro mě, mám prostě raději produkty pudrové.
Pigmentace je taková asi standardní.


No a jsme u posledního poroduktu, řasenka Scandaleyes Reloaded, která má docela masivní balení a také i kartáček.


Tato řasenka slibuje zahuštěné a prodloužené řasy, což mě nedělá, spíše je jen namočí a pak se mi všude obtiskávají, protože řasenka je extrémě mokrá, kartáček je sice velký, což není na škodu, ale při manipulaci mi prostě nevyhovuje spíš se jím umažu.


No pro mě tato řasenka nyní ne, možná kdyby maličkato vyschla, že by byla přijatelnější, ale nyní jak se mi extrémně obtiskává mi prostě nevyhovuje.


Řasenku jsem měla v balíčku od Áji hnedle 2x tak jí hnedle tuto budu dávat dál aniž bych jí použila.

Jinak musím říci, že jsem za novinky značky Rimmel velice ráda, ale vše se nepovedlo ke spokojenosti všech.


A co Vy, vyzkoušeli jste nějaké novinky z loňského roku?
Jak nazíráte na make-up a rozjasňující trio a co vám říká paletka očních stínů?

No budu moc ráda za Vaše komentáře a tipy a postřehy.

Přeji Vám krásný a pohodový den.

papa E.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

Je mi ČTYŘICET

  AHOJ HOLKY, v prvé řadě přeji hezké VELIKONOČNÍ PONDĚLÍ.  na blogu jsem našla článek s názvem "je mi pětatřicet", tak jsem se ne...