středa 17. května 2017

Co jsme si pořídila za Sephora voucher I. část


AHOJ, AHOJ,

 Moc Vás vítám u dnešního článečku, kterým je moje nakupování v Sephoře za voucher od mého muže k narozeninám. Vocher byl opravdu na vysokou sumu, tak to budu mít navíckrát.

Začala jsem pečující kosmetikou, kterou mám velice ráda a tu kupuji asi úplně nejvíce, navíc mám neskutečné zásoby a dávám si tak na 1/4 roku nakupovací stopku. Jistě to moje peněženka přivítá.


Při nákupech jsem rozhodně nešla na jistotu, ale věděla jsem, že některé produkty mi byly doporučené a na můj typ pleti by se hodily a četla jsem na ně dobré recenze.


Gelová hydratační maska byla pro mě dá se říci i výzva, spousty chvály jsem na ní četla, tak jsem si řekla, že jí vyzkouším i já, ikdyž mám masem do zásoby habakuk, inu uvidíme.


Mycí micelární gel jsem si vzala čistě na zkoušku, protože s micelární vodou z této řady jsem spokojená, tak jsem si říkala, že na to mokré čištění bude třeba fajn, inu uvidíme.


Tento dvoufázový odličovač očního okolí jsem již měla v miniaturce, myslím že jsem ho dostala a nebyl vůbec zlý, tak jsem si ho prostě automaticky vzala.


Plátenkové masky mám velice ráda a o maskách nejen na obličej, ale třeba na rty, pod oči či na nohy od  Sephory jsou napsány a řečeny dobré recenze, proto jsem si vybrala tuto s granátovým jablkem, která by měla být výživná a projasnující.


No a nad posledním kouskem jsem opravdu váhala, chtěla jsem něco univerzálního a balzámek vyhrál, nad čistícími ubrouskami, které jsou novinkou v sortimentu, ale což je i tento balzáme, uvidíme snad s ním budu spokojená.


No a co říkáte na moje velice rychlé nákupy?

Budu moc ráda když mi nějaké produkty ze Sephory doporučíte, protože mám na kartě - voucheru ještě necelých 4000Kč a moc ráda je utratím.



Přeji Vám krásný a pohodový den.




Papa Vaše E.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze - Ziaja toner 👍 // Isana odličovač 👍👎

AHOJ HOLKY,  krásný PÁTEK přeji, a vítám Tě u dnešní rovnou dvojité recenze. Oba produkty jsou z Rossmanna, pořízeno na Rohlíku.  Začnu t...