středa 3. května 2017

Jarní velké nákupy v Primarku


AHOJ, AHOJ,

Jak jistě víte, tak jsem koncem března byla s maminkou na výletě v Drážďanech a co by to byl za výlet bez nákupů v Primarku.

Rychle jsme tam naběhly a pořídily si, co nám padlo do oka, ale příliš dlouho jsme se tam nezdržovaly, raději jsme chodily po památkách nebo byly na kávičce.


Moc se omlouvám, za to, že oblečení není vyžehlené, žehlila jsem hned po tom, co jsem článek nafotila, vše jsem řádně vyprala a vyžehlila. Kupovala jsem převážně oblečení a převážně pánské, no jo jo, já toho svého chlapa prostě zbožňuju.


Pořídila jsem dvě takové moc pěkné bavlněné polo trika s límečkem, jedno čistě bílé s modrým detailem a druhé modré - s proužkem jemným a tmavším detailem v límečku.


Jako legrační mi přišlo toto supermanovské triko, které jsem brala ve velikosti XL, říkala jsem si, že bude dobré na spaní, tak aby bylo volnější, no prý v něm bude chodit normálně, no tak třeba na léto se bude hodit.


Jarní až letní košile ve světle šedivé barvě s bílým detailem se mi velice líbila.


Pro sebe jsem si vzala tyto světloulinkatě modré šatičky na léto, budou super, mám k nim i páseček, ale uvidím, jestli ho využiji.


No a na závěr jsem mému muži vzala tyto dvě basic bílá trika, ideální pod košili.


Sobě jsem si ještě vzala tuto mikinku s detailem imitace košile dole, je velice příjemná a moc ráda jí nosím.


Co by to byl nákup v Primarku, kdybych si nepořídila ponožky. Tyto jsou v balení 6ks za krásnou cenu, ostatně vše bylo za super cenu.


Ještě jsem si vzala toto velké balení větších vatových odličovacích ubrousků, jsem zvědavá, jaké budou.


Čokoládové srdce a magnetka nesmí chybět.

Za celý nákup jsme platila něco málo přes 60Euro.


No a ještě jsem si na výstavě orchidejí pořídila tento maličkatý a velice roztomilý sukulent.


No a to jsou moje nákupy z Primarku.

S nákupy jsem max. spokojená.

Moje mamča si vzala jedny klasické černé legíny, potom triko Supermana pro bráchu a tátovi vzala triko Batmana. Oba měli z dárečků radost a holkám vzala čokoládičky.


A co Vy, jezdíte do Primarku? Co si tam nejčastěji kupujete??

Přeji krásný a pohodový den.

papa Vaše E.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Shopping2024 XIII.

  AHOJ HOLKY,  hezký začátek, nového pracovního týdne přeji, zároveň a moc tě vítám u nákupů.  Začnu tedy narozeninovým dárkem pro DM., kter...