pátek 19. května 2017

Můj poslední Avon balíček ....


AHOJ, AHOJ,

 Vítám Vás u dnešního článku, který se může zdát být zcela standardním na mém blogu, ale není tomu tak, je to zcela výjimečný a pro mě maličko skličující článek.
Toto je poslední objednávka Avon produktů o mé maminky.
Moje maminka Avon lady zastává téměř 25 let, ale díky nástupu EET s tím skončila, toto mě velice mrzí, ale nedá se nic dělat.


Z březnového katalogu pro rok 2017 jsem si objednala primárně tyto moje miláčky na čištění pleti, tonika proti černým tečkám, které jsou naprosto úžasné a používám je téměř 20let.


Dále jsem si v akci pořídila masku na vlasy v tubě s černým kaviárem, inu uvidíme jaká bude, ale řada Planet Spa mě nikdy nezklamala.


Dalším produktem, kterým jsem si pořídila je toto Obnovující tělové máslo s marockým argonovým olejem a musím říct, že nádherně voní a jistě bude perfektní.


Tento produkt jsem dostala jako dárek od mojí maminky, protože ona moc dobře ví, že mám ráda mokré čištění pleti, tak mi objednala tento gelový čistící přípravek.


Jedná se tedy o čistící gel s bílým čajem, jistě bude super, navíc má velice praktickou pumpičku a jak jsem již zmiňovala, tak řada Planet Spa je naprosto super.


Opět v akci jsem si vzala i tento roztomiloučký krémík na ruce, který se mi bude velice hodit do kabelky.


Navíc uznejte to balení je úžasné.


No a Avon přišel s inovací a novinku a tím řadou Mark, z této řady jsem si vybrala rtěnku.


Prostě jsem jí nemohla odolat a mám jí v odstínu Roasted REd.


Barvička velice tmavá, pigmentace není tak dobrá, ale líbí se mi ta barva, navíc vypadá velice příjemně a hydratačně.


Parfemace i pigmentace rtěnky je naprosto v pořádku.


No ale končeme trochu optimisticky, nic není tak horké jak se jí. Navíc tuto objednávku jsem měla od mé maminky zcela zdarma, jelikož se mi vydala kompenzovat moje výdaje v lékárně při mé nemoci. No není ona úžasná.


Moc by mě zajímalo, jak to máte Vy s kosmetikou Avon a se svými maminkami??

Přeji Vám krásný a pohodový den.

papa Vaše E.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze - Ziaja toner 👍 // Isana odličovač 👍👎

AHOJ HOLKY,  krásný PÁTEK přeji, a vítám Tě u dnešní rovnou dvojité recenze. Oba produkty jsou z Rossmanna, pořízeno na Rohlíku.  Začnu t...