sobota 20. května 2017

Sephora Výživný&hydratační krém


AHOJ, AHOJ,

Moc Vás vítám u dnešního článku, u mé recenze na tento fantastický pleťový krém od značky Sephora. Opět jsem si ho pořídila na základě kladných recenzí a rozhodně jsem neprohloupila, s krémem jsem velice spojená a byla jsem velice mile překvapená, krásně hydratuje pleť, dobře ji připraví na líčení a zvládne skvěle i primer pod make-up.


Jedná se tedy o krém s hladkou texturou, obohacenou o komplex podporující tvorbu kyseliny hyaluronové.

Okamžitě doplňuje do pleti kyselinu hyaluronovou pro intenzivní hydrataci.
skutečně den za dnem působí jako skutečný „trenér pleti“, neboť ji učí produkovat větší množství kyseliny hyaluronové pro dlouhodobější hydrataci.


-Jedná se tedy o rozplývající se krém, obohacený o booster kyseliny hyaluronové a vyživující ceramidy.
Balení v dóze pro každodenní použití.
Snášenlivost a účinnost klinicky testovány. Nekomedogenní. Pro všechny typy pleti, včetně citlivé.

Aplikovat každé ráno i večer se pro pleť skutečně vyplatí.


Krém má klasické balení pro Sephora kosmetiku, trošičku jsem se bála té hydratace zvláště na jaro a léto, ale ne, krém je nádherně lehký, báječně hydratuje, má krásnou vůni, takovou lehkou a přitom velice příjemnou a super konzistenci, které stačí nanést malinko a dlouho vydrží.


Balení obsahuje 50ml a vyjde na 460Kč.


Jak jsem již psala, krém je velice příjemný, lehký, přitom velice výživný, dobře hydratuje a skvěle voní. Za mě prostě jednička.


A jaké zkušenosti máte s produkty značky Sephora Vy??

Přeji Vám krásný a pohodový den.

papa Vaše E.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

BlendyGo3 - recenze bezdrátového mixéru

  AHOJ HOLKY,  přeji krásnou středu, a úvodem vás vítám u mé dnešní recenze. Představím vám mého nového pomocníka, kterým  je  BE...