sobota 3. června 2017

Balea novinky a letní limitky :-))

 

AHOJ, AHOJ,

Koncem dubna - vlastně poslední dubnový pátek jsem po práci zavítala do DMka a objevila tam tyto úžasné letní nové limitované edice. Musela jsem si pořídit téměř vše...No sami vidíte.

 
Nová letní limitovaná edice je v podání tří sprchových gelů z tropické oblasti Bahamas, Jamaica a Cuba.

 
Růžový sprchový gel je s vůní kokosu a plumérie.

 
Žlutý sprcháč je s vůní ananasu a květů antůrie.

 
Poslední sprchový gel je s vůní limetky a květů ibišků.

Limitka je to krásná a barevná a neskutečně voňavá.

 
U tělových krémů jsem objevila i tuto tělovou emulzi Bhamas s vůní kokosu a plumérie - ano je to takový setík k sprcháči.

 
Další novinkou a limitkou je i tento růžový šampon s vůní kokosu s plumérie. Mám tedy takový růžový naprosto povedený setík o třech produktech a už se nemůžu dočkat až produkty v létě začnu používat, no jen doufám, že nějaké léto bude, když nám na konci dubna sníh způsobil dopravní kalamitu.

 
Opět šampon voní po kokosu a plumérie.

 
Toto není novinka, ale nezbytnost, kterou jsem si musela již pořídit, tyto tamponky používám pravidelně na odličování mých pleťových masek.

 
No a další novinkou je tento tělový krém v krásné retro krabičce a s krásným potiskem, můžete si vybrat ze dvou vyhotovení, já si vybrala tuto úžasnou se srdíčky.

 
Tak to jsou nové letní limitky, no snad jsem Vás inspirovala a snad se na limitky podíváte.

 
 
Přeji Vám krásný a pohodový den.
 
papa Vaše E.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Shopping2024 XIII.

  AHOJ HOLKY,  hezký začátek, nového pracovního týdne přeji, zároveň a moc tě vítám u nákupů.  Začnu tedy narozeninovým dárkem pro DM., kter...