čtvrtek 22. června 2017

Nákupy od holek :-))


AHOJ, AHOJ,

Moc Vás vítám u dnešního článečku.

Od mé čtenářky a vlastně i kamarádky Janičky jsem si od ní vzala polovinu balení zlatého parfému Hugo Bosse. Cena byla skvělá, velice výhodná a mě to zaujalo.


Parfémek mě vyšel na krásných 500Kč i vč. poštovného, voní svěže po citrusech, přitom vydrží vonět téměř celý den a Janičce za to velice děkuji.


No a nebyla by to Janička, aby mi něco k nákupu od ní nepřidala dáreček nyní v podobě balzámku na rty od Sephory s vůní kokosu z čehož jsem mega nadšená. Navíc balzámek stojí okolo dvou stovek...Jani moc děkuji.


Pak jsem si od Hevi objednala její paletku, kterou prodávala na svém blogu Hevi. Tímto jí velice děkuji, hlavně za to, že já si objednala pouze jednu paletku Too Faced NikkieTutorials. Prodávala ji za krásných 800Kč - samozřejmě vše zánovní.  


Komunikace skvělá, doba dodání nebyla rychlá, ale asi i proto mi Hevi poslala spousty paletek navíc, za které jí moc a moc děkuji.



Paletka je krásná, více méně jsem věděla do čeho jdu a docela se divím, že se Hevi této krásky zbavuje, pro mě je to první produkt od této značky. Už se na ní velice těším. 


Obsahuje tedy krásných 9 očních stínů dvě tvářenky opět srdíčkové a potom rozjasňovač a bronzer, prostě na léto a období barviček ideální.


No a Hevi, protože jsem jí asi hodně vyprudila, že paletka stále nešla, ale ona hned vždy reagovala tak mi poslala i spoustu dalších nepouživých produktů. Tato paletka Makeup Revoluitin sice já osobně nevyužuji, ale půjde do soutěže, přijde mi to fér.


W7 půjde také do soutěže a přijde mi osobně skvělá, ale mám UD Naked Basic 2, takže nevyužiji.


No a tvářenka nebo je to stín od Jorady, no tak z té jsem nadšená a budu jí používat jako tvářenku, na léto se hodí.


No a tyto americké stíny se moc zalíbily mamče, takže jsou její. Moc jí mimochodem sluší.


Závěrem holkám moc a moc děkuji za skvělé a výhodné nákupy.



Krásný a pohodový den Vám přeji.

papa Vaše E.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

Je mi ČTYŘICET

  AHOJ HOLKY, v prvé řadě přeji hezké VELIKONOČNÍ PONDĚLÍ.  na blogu jsem našla článek s názvem "je mi pětatřicet", tak jsem se ne...