pátek 30. června 2017

Recenze dvou produktů, které mám doma dlouho


AHOJ, AHOJ,

 Moc Vás vítám u dnešního článečku, který je takový netypický ... inu zapomenuté produkty, které jsem nově začala používat a dozvíte se více o nich a jak mě vyhovují.
Alespoň vidíte, kolik mám doma zásobu pečující kosmetiky, kdybyste chtěli vidět aktuální sbírku kosmetiky na vyzkoušení nebo na spotřebování, tak dejte vědět a sepsala bych článeček.


Tuto pěnu na holení jsem kupovala jak jinak než v drogérii Rossmann asi před rokem a čtvrt na mojem tripu do Teplic za kamarádkou, více v článečku ZDE.


Je to pěna, skutečná pěna, která je malinkato špatně poddajná, sice dobře pokožku hydratuje, dobře se po ní oholíte, ale ty gelíky od Balea jsou mnohem lepší.


Je to tedy pěna na holení pro citlivou pokožku, což mohu potvrdit, příjemně voní a dobře se aplikuje, ale opadává.


Má šikovný aplikátorek a bohatou pěnu, která je však taková tuhá a špatně se nanáší, tak se jako by trhá.

Za mě je tato pěně taková, že bych si jí znovu nepořídila. Sice je levná, ale raději si koupím a připlatím maličko peněz a budu mít super gelík od Balea.


No a přesouváme se k úplně jiné cenové katerogii k Lushi. Peeling se samo-konzervační receptutou. Obsahuje Mořskou sůl, provede perfektní peeling a přočistí bio limety rozzáří a avokádové máslo zjemní pleť.


Krásné balení, ale ta cena za 100ml produktu už ta skvělá není.


Kalíšky jsou fakt super. To rozhodně ano.




Má příjemnou slanou konzistenci a krásně pročistí pleť, ale vadí mi ta příchuť. Prostě si dokážu představit peeling, který bude plnit toto vše a nebude stát majlant.


Jak vidíte, tak peeling používám pravidelně a mám ho od února od letošního roku a teprve jsem se k tomu dostala.

Krystalky jsou docela větší, ale dobře se rozpouští a příchuť mě nevyhovuje. Ale jinak to není špatný peeling.


Takže shrnutí je takové, že vlastně lepší peeling za tolik peněz mi za to nestojí, raději bych si příště od této kosmetické značky vybrala jiný produkt.


No a jsme u konce dnešní recenze. Řekněte si sami, jaké další články byste na blogu uvítali.



Přeji Vám krásný a pohodový den.

papa Vaše E.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

Je mi ČTYŘICET

  AHOJ HOLKY, v prvé řadě přeji hezké VELIKONOČNÍ PONDĚLÍ.  na blogu jsem našla článek s názvem "je mi pětatřicet", tak jsem se ne...