pondělí 26. června 2017

Recenze růžových limitek z DMka


AHOJ, AHOJ,

 Moc Vás vítám u dnešní recenze, o kterou jste si psali, když jsem uveřejnila nákupový článek s letošními letními limitkami značky Balea.

Značku Balea mám obecně velice ráda, kupuji si pravidelně jejich skvělé sprchové gely, které krásně voní a mají dobré i tělové emulze, nebo peelingy a také mám v oblibě jejich Pěny na holení.

Inu jdeme na to, dnes to bude takové to letní a růžové opojení.



Balea přišla s několika limitkami a hlavně zaměřené na léto, tento šampon pro každý den je Bahamas Dream v krásném růžovoučkém balení.


Jedná se tedy o šampon pro všechny typy vlasů a je s v ůní kokosu a plumérie. Nádherně svěže voní, krásně a hodně pění, dobře vlasy umyje, dobře je nadýchá a zanechá docela i lesklé. No za ty peníze, za který se dá produkt použít stojí rozhodně tento produkt za zmínku.


Má krásnou gelovou konzistenci a krásnou růžovou gelovitou barvičku, která krásně voní.


Sprchový gel ze stejné limitované edice, jinak jak víte, tak mají na sprcháče celkem tři limitky a na vlasy jsem viděla jen tento kokosový a sprchový gel s peelingem jsem také viděla jeden, ale nový produkt jsem zase viděla a samo sebou ho mám je srpchový gel s růží a jmenuje se Sensual Rose.


Tento krásný sprchový gel voní po kokosu a květů plumérie, voní velice svěže, letně a dobře pění, krásně myje a ani tolik nevysušuje.
Za tak nízkou pořizovací cenu ho musím doporučit, ostatně téměř všechny Balea sprchové gely mě vyhovují a mám je raději než třeba sprcháče Aroma rituals od Dermacolu.


Má velice podobnou barvičku jako předešlý šampon, je gelovitý, dobře pění a krásně voní i myje, takže opravdu spokojenost.


No a jsme u posledního produktu, který má asi nejhezčí obal a přenádherně voní po vodním melounu a jsem z něj asi nejvíce nadšená a jsem moc ráda, že jsem si tento produkt pořídila.


Jedná se tedy o sprchový gel s peelingovým efektem, tak já ho nepoužívám na mytí, ale jen na to peelingování a je naprosto skvělý, úžasně sladce a svěže voní po melounu a má krásně jemné krystalky, které se dobře rozpouští a skvěle obrazivně působí na naše tělo, na stehna, záda a i ruce je naprosto ideální.


Jedná se tedy o sprchový peeling s vůní melounu .... nádherný obal a skvělá sladká a přitom tak osvěžující vůně, za mě rozhodně doporučuji.


Konzistence je hutnější gelovitá, krásně pleť vyčistí a zbaví jí šupinkaté pokožky, navíc ta báječná vůně, to je prostě pecka.


No a tak to jsou moje poznatky z nových letních růžových limitek.
A co Vy, také jste si nějaké limitované kousky pořídili?



Přeji Vám krásný a pohodový den.

papa Vaše E.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#recenze Orientální vůně - 100 ml - 1 ks - 795 Kč

AHOJ HOLKY,   moc vás vítám u dnešní recenze, kterou jsem se rozhodla sepsat na základě včerejšího, tak trochu potvrzujícího komplimentu, na...