úterý 20. června 2017

Ziaja dvoufázový odličovač očního okolí


AHOJ, AHOJ,

Moc Vás vítám u dnešní recenze, podíváme se společně na zoubek dvoufázovému odličovači na oční okolí od značky Ziaja.
Značku Ziaja mám velice ráda, hlavně pro její naprosto skvělý petrželkový oční krém, který si kupuji stále dokola, ale také pro její tělové krémy či másla - dalo by se říct.


Tento odličovač jsem kupovala na e-shopu Dekorativka.cz, ale bohužel mi přišel maličko poničený, respektive víčko bylo zničené, ale reklamaci jsem neuplatňovala, leč se dala a Dekorativka.cz mě ihned kontaktovala a reagovala na můj e-mail.


Produkt byl celý, nic nevyteklo, tak jsem si říkala, že je to skutečně jen drobnost.


Jedná se tedy o dvoufázový odličovač na odlíčení voděodolného make-upu, který je vhodný pro osoby nosící kontaktní čočky.
No za mě musím říct, že má dost velký problém odlíčit standardní denní líčení, což je u mě stín a řasenka.


S voděodolným líčením by si za mě neporadil vůbec, už tak musím oči dřít, a pořád mi na řasách zůstává trocha té maskary.

Je příjemný, neštípe a nedráždí oči, ale rychle ubývá.


Zde vidíte před a po zamícháním, jak se krásně dvě složky propojí a poté můžete odličovat, ale za mě musíte mít s tímto produktem trpělivost a rozhodně bych si ho znovu nepořídila.


Cenově je výhodný, ale na to, že téměř neodličuje, takový produkt nepotřebuji, prostě tento produkt se Ziaja nepovedl, alespoň za mě NE.


Znám lepší a stejně cenové odličovače.

A co Vy, čím se nyní odličujete a jaké produkty byste mi mohli doporučit?



Přeji Vám krásný a pohodový den.

papa Vaše E.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Shopping2024 X.

AHOJ HOLKY,  krásné jarní odpoledne přeji, a moc vás vítám u nákupů.  Toto je prosím pěkně má první objednávka na Hebe. To, že tato značk...