pátek 21. července 2017

Moje oblíbené rtěnky


AHOJ, AHOJ, 

Moc Vás vítám u dnešního článku, který je takový nahodilý a napadl mě zcela sponntálně. Jelikož je léto a já si poslední dobou velice oblíbila barevné a výrazné rtěnky, tak bych Vám tři zástupce, které nosím ve své kosmetické taštičce v kabelce chtěla představit. Je to takový mix dražších i levnějších kousků. Inu jdeme tedy na to. 



Mac matnou rtěnku jsem si  kupovala snad v únoru tohoto roku a jsme s ní velice spokojená. Stála okolo 600-700 Kč a je parádní. 



Mám ji v odstínu D For Danger B36 a je to matná rtěnka, která na rtech krásně drží, lehce zalézá do vrásek, je krásně pigmentovaná a vydrží krásně celý večer - přes den se takto výraznými rtěnkami nelíčím, to volím bud to nude odstíny a nebo pouhý balzámek. 



Balení krásné, pigmentace úžasná a matný efekt perfektní, jak můžete vidět na fotce. 



Jordana matná tekutá rtěnka je rozporuplná, nemám z ní vůbec dobré pocity. 
Je to tedy zástupce té levnější řady a kupovala jsem jí na Dekorativce.cz. Nebyla vůbec drahá, ale mě prostě nevyhovuje. 



Mám jí v odstínu 11 Red Velvet cake. Když si ji nanesete, tak dělá šílené fleky na rtech, než zaschne tak to docela trvá a poté drží u kontury jako blázen, ale ve středu rtů se šíleně moc vytrácí. Hrozně zalézá do vrásek a stahuje rty a nejde téměř odlíčit, musíte rty drhnout, což mě opravdu nebaví a spíš  mě to i obtěžuje. 



Když jí chcete doplnit u středu rtů tak dělá fleky a nevzhledné mapy. No za mě tuto tekutou matnou rtěnku značky Jordana nedoporučuji. 



Dior hydratační rtěnka je báječná a přímo stvořená pro léto, už se těším, jak si ji vezmu s sebou na dovolenou k moři. Koupila jsem ji přes instagram od mé sledovatelky a kamarádky Janičky za naprosto skvělou cenu 500 Kč, byla jednou vyzkoušená a pořizovací cena v Sephoře a i na internetu je 1200 Kč - no nemohla jsem prostě odolat a Jani moc díky. :-) jsi zlatíčko. 



Balení je neuvěřitelně krásné, elegantní a typické pro značku Dior. Od této značky jsem měla x x x parfémů, ale jen jeden lak na nehty, který jsem ovšem dostala, ale rtěnku nikdy. Prostě tuto rtěnku se nemusíte bát vytáhnout ve společnosti a přetřít si rtíky. 



Janička rtěnku prodávala z toho důvodu, že docela nějaký ten čas přemýšlela a odhodlala se ke koupi výraznějšího odstínu, ale nakonec došla k názoru - s kterým já se neztotožňuji, že jí nesluší, tato rtěnka sluší všem. Ale já ráda využila její nabídky. 

Rtěnka je to tedy hydratační a je v odstínu 877 Turn Me Dior z řady Dior Addict Lacouer Stic. 



Má luxusní pigmentaci a výdrž, sice je maličko více krémovější a musíte chviličku počkat než zaschne, aby jste neopatlali celou skleničku, ale krásně hydratuje, skvěle drží, ale není to na celý den a ta barva je prostě barva léta, větru ve vlasech, palem, moře a tak, jo a taky skvěle voní. 



Máme tady swatch všech tří rezenzovaných rtěnek, zvrchu je to Diorka, potom mapující Jordana - jak můžete vidět a potom je to matná Mac rtěnka. 





A co Vy troufáte si na výraznější rtěnky? Podle mého názoru sluší všem a mám kamarádku, které sedne rudá jak p..e. na hrnec....jak se tak říká a moc jí sluší. 



Přeji Vám krásný a pohodový letní den. 

papa Vaše E.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze- Huda beauty mascara

AHOJ HOLKY,  moc vás vítám u dnešní recenze. Tuto řasenku od HUDA BEUTY LEGIT LASHES   mám doma od loňska. Je to miniaturka, ale ...