neděle 23. července 2017

Oblíbenci za měsíc červen 2017


AHOJ, AHOJ, 

Moc Vás vítám u dnešního článečku, již takového klasického. Už je prostě léto, prázdniny a toto letí ... :-))
No nic rychle se vrhneme na červnové oblíbence. Nyní tu budeme mít nově mix dekorativní, ale i pečující kosmetiky. 





Naprosto jsem si zamilovala tuto paletku od Too Faced, která obsahuje super stíny, tvářenku, bronzer a také rozjasňovač a je naprosto skvělá, ostatně více jste již mohli vidět v samostatném článku a navíc jí mám za  super cenu. 



Ano i já podlehla trendu matujícího makeupu od značky Catrice a je super, skvěle pigmentovaný, dobře drží, ale voděodolný nebo voděstěrný rozhodně není, já často smrkám a vždy se mi okolo nosu make-up setře, ale pracuje se mi s ním fakt skvěle. 



Nově jsem si na obočí oblíbila tuto automatickou tužku v odstínu blond od Avonu. 



Krásně vyplní, dobře kreslí a je taková měkká a jsem s ní velice spokojená a musím říci, že mě docela nadchla a mile překvapila. 



V létě na těžké a hutné hydratační krémy mohu zapomenout, proto nejvíce používám toto sérum od SEphora, které je naprosto skvělé. 



Čištění pleti je každodenní rutina, tak nyní miluji tuto micelární vodu od Lorealu, je to jejich novinka, sice jí mám doma delší dobu, ale je naprosto skvělá. Opět jsem psala samostatný článek. 



V létě a parných letních dnech se člověk přirozeně potí a je takový opatlaný a proto denně používám tady ten body spray od Victorias Secret. Je skvělý, a úžasně osvěží. Nosím ho s sebou v kabelce a je mi skvělým pomocníkem. I kolegové si všimli. .... což je co říct. 



No a nesmíme zapomínat na hydrataci rtů a to v dnešním období nejraději sahám po tomto oranžovém balzámku od značky Sephora, který je naproto úžasný, skvěle hydratuje a dlouho vydrží na rtech. 



No a jaké oblíbence za měsíc červen máte Vy?





Přeji Vám krásný a pohodový den. 

papa Vaše E.


Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze - Ziaja toner 👍 // Isana odličovač 👍👎

AHOJ HOLKY,  krásný PÁTEK přeji, a vítám Tě u dnešní rovnou dvojité recenze. Oba produkty jsou z Rossmanna, pořízeno na Rohlíku.  Začnu t...