pátek 8. září 2017

Nahodilé nákupy a dárky za srpen


AHOJ, AHOJ, 

Moc Vás vítám u dnešního článku, který vznikl vskutku nahodile, dvakrát jsem šla drogérie a dostala dárek od šéfíka a něco málo objednala i z netu. Inu jdeme na to. 



Když jsem byla o víkendu  v Teta drogérii, tak jsem si nemohla nepovšimnout si tohoto výhodného a cestovního balení pro pány, čili jsem ho hned přihodila do košíčku a můj muž si ho s sebou vezme na dovolenou. Samozřejmě byl v akci, jinak bych ho samo nepořizovala. 



Jelikož se chystáme na dovolenou tak jsem si hned musela pořídit i tyto rozkošné plastové nádobky na kosmetické produkty, které mě vyšly na 129Kč a doručení bylo do dvou dní, takže super, je vždy lepší s sebou na dovolenou netahat plné čili velké balení. 



Můj šéf byl pracovně v Londýně a každému něco přivezl a mě přivezl "jeho slovy patlátka na tělo" od super značky Victorias Secret a to tři menší balení tělových mlék a jeden body sprej. O já mám senzačního šéfa. :-))



No a jelikož jsem nutně potřebovala jak domů tak do práce papírové kapesníky, takové ty klasické v balíčku, tak jsem naklusala do Dmka a odnesla si tento rozkošný šampon z nové letní limitky a také šampon a sprchový gel v jednom pro děti, jen kvůli těm obalům jsem si to vlastně vzala. 



No a samozřejmě došlo i na ty papírové kapesníky. 

No tak jo moji mílí, jsem u konce mých posledních červencových nákupů, ano bylo toho zase hodně. Ale já si prostě nemůžu pomoct. 



A co jste si Vy pořídili nebo dostali za poslední dobu?

Přeji Vám krásný  a pohodový den. 

papa Vaše E.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Shopping2024 XIII.

  AHOJ HOLKY,  hezký začátek, nového pracovního týdne přeji, zároveň a moc tě vítám u nákupů.  Začnu tedy narozeninovým dárkem pro DM., kter...