pondělí 25. září 2017

Podovolenkové nákupy :-))


AHOJ, AHOJ, 

Moc Vás vítám u dnešního článku, kterým jsou podovolenkové nákupy, po dovolené jsem měla ještě chvíli volno a potřebovala jsem zajet koupit toaletní papír, nějaké to mýdlo a tak znáte to, ale nikdy u toho nezůstane. Tak se na to vrhneme .... :-)



Kamarádka chtěla koupit nějaké laky a i péči tak jsem jí vybrala tyto velice výhodné od Tred id up a ebelin odlakovač, který je ostatně super a sobě jsem vzala jeden sprcháč v domnění, že ho doma nemám, ale chyba samo, že mám ale to nevadí a také ten toaletní papír, no táhla jsem se s ním jak soumar. 



No a potom jsem zašla ještě do Tesca pro brambory a smetanu na zapečené kotlety s brambory a jelikož u nás momentálně Tesco předělávají tak jsem ve frontě čekala se dvěmi věci asi 10 min a byla jsem totálně vytočená.....grrrrr , ale přežila jsem to. 



Pak jsem se vypravila do prodejny Loccitane, kde mi můj muž k výročí což už jste mohli vidět článek co jsem dostala k výročí dal ještě nabytou věrnostní kartičku s letáčkem za nákup od 499Kč dárek zdarma, což mě samozřejmě nenechalo chladnou a zašla jsem tam. 
No abych to dalece neokecávala, jak mým zvykem vybrala jsem jak jinak levandulový sprchový gel a tělové mléko o obojí voní jako Provance, naprosto fantasticky. 



No řeknu Vám sprchový gel a tělový krém celkem za 985 Kč je dost, ale za to to stálo. 



No a od Locicitane jsem dostala tyto krásné dárečky welcome set jak oni tomu říkají a je v tom tuhé mýdlo, šampon, kondicioner, sprchový gel a tělové mléko vše v cestovním balení, což se na další naše plánované cesty může hodit. :-)) Takže jsem nadšená. 



No a dál měli v akci tuto úžasnou plechovou krabičku, která ukrývá Balzámek na rty a krém na ruce, který jsem také dostala od manžela a je naprosto fantastický. 



Dál jsem navštívila v OC Nový Smíchov prodejnu Yves Rocher kde jsem si na voucher vzala jejich chrpový odličovač očí s řasenkou zdarma, potom hydratační sprchový gel a k tomu hydratační tělový krém zdarma, takže super pořízená. 







Ještě samozřejmě dárečky k nákupům a vzorečky zatím nevím, ale jistě je brzy vyzkouším. 



No a tot moje nahodilé a lehce plánované nákupy. 



A co Vy jste si za poslední dobu pořídili??

Přeji Vám krásný a pohodový den.

 papa Vaše E.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

Je mi ČTYŘICET

  AHOJ HOLKY, v prvé řadě přeji hezké VELIKONOČNÍ PONDĚLÍ.  na blogu jsem našla článek s názvem "je mi pětatřicet", tak jsem se ne...