pondělí 16. října 2017

Nákupy pánského oblečení :-))


AHOJ, AHOJ, 

Moc Vás vítám u dnešního nákupového článku, dnes to bude asi trochu náďo, protože Vám představím pouze oblečení, které jsme nakoupili pro mého muže. 

Nakupovali jsme u nás u Anděla né na Andělu, ale u Anděla jak se správně říká a výrok na Andělu mi přímo trhá uši, to jen tak pro začátek. 

V sobotu jsme si zašli na obídek a potom hned zavítali do Nextu, kde měli 50% slevy.  



Ukořistili jsme tuto super lehnou podzimně jarní bundičku v námořnicky modré barvě a vyšla nás na krásných necelých 850 Kč a původně stála přes 1700 Kč. Je vzdušná, přitom elegantní a velice šik máme ji ve velikosti L. 



Toto sako mě zlákalo hned na první pohled, stálo sice přes 1350 Kč, ale je krásné, je to béžovo hnědá pepito barva se zajímavou podšívkou a je velice šik. 



Jen mrkněte na ty detaily, původní cena byla přes 3 080 Kč. 



Dál jsme zašli do OC Nový Smíchov kde jsme vše nakoupili pokupě v CA. Tyto džíny vyšly na krásných 550 Kč a máme velikost 36 na 32. 



Manžestráky, ty si můj muž velice přál, má již jedny černé a chtěl obměnu, tak si vzal tyto světlejší a vyšly na krásných necelých 800 Kč. 



Klasické kalhoty v námořnické modré jsou také fantastické a také nebyly drahé, opět velikost 36 na 
32 délka. Vyšly na 550 Kč. 



Já si ze slev vybrala tuto halenko tuniku za necelé dvě stovky a sedí mi dobře a moc mi sluší si tedy já osobně myslím. 




Vesta na rozepínání to bylo přání mého muže, tak má svetřík v tmavě šedé barvě s rozepínáním ve velikosti L a svetřík vyšel na 780 Kč tuším. 



Posledním kouskem je tento jednoduchý a velice vzdušný svetřík za 550 Kč opět ve velikosti L a je velice příjemný a jemný. 



Suma sumárum jsme utratili skoro 6 tis. Kč, ale dlouho zase nebudeme muset jít nakupovat a můj muž má opět v čem chodit, proč jsme šli vlastně nakupovat, protože můj muž dost zhubnul a věci mu zkrátka a dobře již nebyly. 




A co nakupuje Vaše drahá polovička nejčastěji?


Přeji Vám krásný a pohodový den. 

papa Vaše E.

2 komentáře:

  1. Také jsem teď příteli k narozeninám nakoupila tunu nového oblečení. Narazila jsem totiž na https://www.onlinesekac.cz/ , kde vše bylo za tak skvělou cenu, že jsem tomu prostě nemohla odolat a nakoupila oblečení do zásoby.

    OdpovědětVymazat
  2. Nakupovat pánské oblečení není žádná sranda. Mám s tím svou zkušenost, když jsem se domluvila s kamarádkami, že půjdeme našim partnerům nakoupit něco pěkného na Vánoce. Manželovi jsem koupila bundu, která mu absolutně neseděla a navíc se mu vůbec nelíbila. Na Štědrý den se to sice snažil skrýt, ale hned druhý den se svěřil, že s dárkem není spokojen. :D Nakonec si sám vybral UNCS bundu.

    OdpovědětVymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

BlendyGo3 - recenze bezdrátového mixéru

  AHOJ HOLKY,  přeji krásnou středu, a úvodem vás vítám u mé dnešní recenze. Představím vám mého nového pomocníka, kterým  je  BE...