úterý 3. října 2017

zářiové velké nákupy :-))


AHOJ, AHOJ, 

Moc Vás vítám u dnešního článku, u dnešních větších nákupech. Jak jsem doma a mám vycházky tak lítám po nákupech, však to ostatně znáte. Nebudu to dlouze okecávat a vrhneme se na to. 



Do DMka jsem šla pro toaletní papír a pro zásobník mýdla na ruce nakonec jsem si odnesla toto všechno. 



Špaldové tyčinky má můj muž velice rád, tak jsem mu je musela vzít. 



Doma žádné ubrousky na svačinu tak jsem vzala tyto laděné do podzima, budou se hodit na dekoraci a také obyčejné béžové na sváču. 



Také jsem si odnesla cupcakekovou pěnu do sprchy od Balea a toto skvělé mýdlo na ruce, které mám opravdu velice ráda. ..... a i v práci si ho pánové oblíbili. 



Další nezbytností byla tělová sprchové emulze z nové řady, potom vatové tamponky na odličování, ikdyž se nyní vůbec nelíčím jak jsem ještě trochu opálená a mám nabarvené ty řasy a obočí tak to docela stačí a potom ještě zásobník tekutého mýdla na ruce, který nám došel. 



Silk Diamond je nová řada mají tuším tři nebo čtyři vůně v různých barvách, ale mě nejvíce voněla tato a je to sprchový gel s vůní lotosových květů. 




Mojí nejoblíbenější blogerce a YTBerce se v listopadu má narodit holčička, takže mě to nemohlo nechat chladnou a něco malého jsem jí pořídila, takovou to hračku do vany, snad se bude hodit. 



No a pořád jsem dumala, co jí pořídit, nejprve mě napadly hadříky na malou, ale to jsem zavrhla, těch bude mít od všech spousty, tak jsem nakonec vybrala kvalitní povlečení na dětskou postýlku, ale řeknu Vám je to docela nákladné si pořizovat ratolest :-)



Vybrala jsem toto moc krásné s kytičkami a motýlky. 



Ještě jsem Verče k tomu přidala CK Euphoria parfémovanou vodu a vše nechala řádně zabalit - samozřejmě že dárkově s mašlí a poslala, snad balíček udělal radost. 



Řekla jsem si, že bych si také měla udělat radost a Etamu jsem si pořídila tento set spodního prádla, sedí mi náramně a moc mi i sluší navíc na tom opáleném těle to vynikne a mému muži se to velice líbí. 



No a to byly moje neplánované - plánované nákupy. 



A co jste si za poslední dobu pořídili Vy?

Přeji Vám krásný a pohodový den. 

papa Vaše E.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Shopping2024 X.

AHOJ HOLKY,  krásné jarní odpoledne přeji, a moc vás vítám u nákupů.  Toto je prosím pěkně má první objednávka na Hebe. To, že tato značk...