pátek 10. listopadu 2017

Druhé říjnové 2017 nákupy



AHOJ, AHOJ, 




Moc Vás vítám u dnešního článku a u dnešních druhých neplánovaných nákupů za měsíc říjen 2017. Inu vrhneme se na to. 



Když jsem jela domů z masáže uvědomila jsem si, že jsem si zapomněla koupit vatové odličovací tampony, tak jsem vystoupila u nás U Anděla a měla v plánu  jít do Sephory pro ty jejich prošívané a chtěla jsem omrknout jejich pleťové masky, ale jelikož u hlavního vchodu do OC Nový Smíchov je parfumerie Douglas, zašla jsem tam. 



Do Sephory jsem nakonec nedoputovala, ale slušně jsem nakoupila právě v drogérii Douglas. Zprvu se mi hned ujala milá paní prodavačka. 

Vzala jsem si čtyři balení bavlněných odličovacích tamponků jejich privátní značky a vyšly mě na 118 Kč, což je stejná cena za kterou bych je pořídila v Sephoře. 



Pak jsem sháněla nějaké masky na pleť a na doporučení jsem si vzala v tubičce regenerační masku s arganovým olejem za 279 Kč a pak hydratační v pytlíčku, který by měl vystačit až na 4 použití za 99 Kč. 





Jelikož mi dochází můj suchý šampon, používám ho nyní daleko častěji, ale moje spotřeba se vyšplhá nanejvýš tak na dva kusy za rok, raději si umyji řádně vlasy a jak mám ty melírky, tak se mi vlasy příliš nemastí. 

Popadla jsem teto vyhlášený suchý šampon Batiste je to moje premiéra, nikdy jsem tento suchý šampon neměla, voní pěkně a když je tak všemi vychvalovaný, tak snad bude i tak dobrý. 










Pak jsem šla na kafíčko s mojí kamarádkou, která mi nabídla k odkupu tyto nádherné barevné a po létu křičící plavky od Victorias Secret. 



Ona si je pořídila na letišti a když si je doma vyzkoušela, tak zjistila, že jsou jí malé a přitom je to velikost L. Nechápu to jejich číslování. 

Mě padnou jako ulité. 



Já mívám standardně velikost S nebo 36, ale tyto mi padnou skvěle. 




Platila jsem za ně 30 Euro, což si myslím že je parádní cena, no a můžu zase vyrazit k moři. :-)


No a ještě mi kamarádka nabídla k odkupu svoje tělové spreje Victoras Secret, no nemohla jsem odolat, takže moc díky. :-))



A co jste si v říjnu pořídili Vy?

Přeji Vám krásný a pohodový den. 

papa Vaše E.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze- Huda beauty mascara

AHOJ HOLKY,  moc vás vítám u dnešní recenze. Tuto řasenku od HUDA BEUTY LEGIT LASHES   mám doma od loňska. Je to miniaturka, ale ...