neděle 19. listopadu 2017

Up-date moje sbírka parfémů - voňavek :-)


AHOJ, AHOJ, 

Moc Vás vítám u dnešního článečku u takováho up-date mojí sbírky parfému nebo voňavek. 
Inu vrhneme se hned na to. 



Tuto červenou Diorku Hypnotic poison mám již druhou zimu a používám je především v chladnějším počasí, je těžší, kořeněnější a velice příjemná, dlouho vydrží a krásně voní. 



CK Eternity je klasika ta se hodí na jakoukoliv příležitost a nosím ji moc ráda a navíc moc nestojí a vydrží dlouho. 



Hubo Boss lehlou letní vůni mám poprvé a jsem z ní nadšená, mám ji sice z druhé ruky, ale moc jsem si jí oblíbila, voní lehce květinově, svěže a přitom tak žensky. Moc doporučuji. 



Victorias Secret prostě anděl s pravými křídly, voní naprosto skvěle, lehce sladce, ale je tam podton do kořeněnější složky, opět velice vydařená vůně. 



No a můj top z top a top z mezi topy parfémů, Chanel Coco Mademoisele, je moje snad nejoblíbenější vůně, voní naprosto parádně a já se jí nemůžu nabažit a to jí mám pořád, proto jsem si raději vzala hned 100 ml balení. 



Tato vůně Olympea je velice sladká, smyslná a plná elánu, mám ji z druhé ruky o mojí sledovatelky Janičky, kterou tímto velice zdravím  a moc mi voní, je příjemná a na podzimní a zimní dny se bude velice hodit. 




Opět tady máme Chanel, Chanel Cance je skvělá podmanivá vůně, která vás dostane, voní úžasně a je moje snad páté balení a mám ho ještě nerozbalené z letiště, kde jsou parfémy vždy výhodnější. 





Lancome umí také skvělé parfémy, tento jsem okoukala u kamarádky a darovala ho mamince k narozeninám a moc jí voněl a i já se něj těším, opět celý zabalený a opět kousek z letiště. 


No a poslední novinkou je Dior Miss Dior a ta jejich novinková vůně, kterou mě zlákali na testry a voní naprosto fantasticky. 



V zásobě mám samozřejmě ještě asi pět body tělových sprejů, ale ty tady neukazuji, takže vůněmi jsem vybavená na dva roky dopředu. 



A jaké vůně máte Vy nejraději?

Přeji Vám krásný a pohodový den. 

papa Vaše E.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze - Avon The Tranquility ritual face mask with Dead Sea Minerals

  AHOJ HOLKY,  přeji krásný den. Vítám tě u recenze na mou novou masku z mé oblíbené řady Avon Plane Spa - s minerály z Mrtvého moře - THE T...