pátek 22. prosince 2017

Loccitane - pivoňkový zázrak


AHOJ, AHOJ, 

Moc Vás vítám u dnešní dabl recenze, kde si představíme snad nejúžasnější péči o pleť, kterou jsem kdy měla. 

Nedávno jste na mém blogu mohli vidět, že jsem dostala nějaké kosmetické produkty od této kosmetické značky Loccitan od mého muže a na základě jeho jsem si tam hned běžela pro nějaké produkty a také to bylo díky vzorečkům, které jsem mohla vyzkoušet. 





Dnes to bude o pivoňkové řadě v péči o pleť, která je naprosto parádní a skvělá. Jen prosím omluvte kvalitu fotek, světlo a třes mých rukou nebyl zrovna přející. Předem díky :-).




Tento pleťový krém jsem si pořídila na základě vzorečků, které jsem mohla vyzkoušet a jsem za to moc ráda. 

Jedná se tedy o zkrášlující pleťový krém s parfemací pivoňky, který obsahuje zkrášlující koncentrát pivoněk z regionu Drome ve Francii. Tento krém zajištuje 24h hydrataci pleti. Pokožka může volně dýchat a při pravidelném používání je pružná, krásná sametově hladká, což mohu potvrdit, protože já se nemohla zbavit takových nepříjemných pupínků, nebo né pupínků, ale spíš takové krupičky na obličeji asi je to po dovolené, ale to jsem byla již 3x na super kosmetickém ošetření pleti za které jsem zaplatila víc jak 3,5x víc co stojí tento krém, navíc tento krém mě této nepříjemné krupičky zbavil, dodal mi barvu, jas, prozářenost a také bojuje proti vráskám což potřebuji. 



Krém má nádherně jemnou a příjemnou konzistenci, úžasně voní, skvěle se vstřebává a rozhodně to není moje poslední balení. 

Je v krásném skleněném balení, v krabičce, ano inu stojí 1350 Kč což není málo, ale s mojí pletí to udělalo učiněné divy. 



Textura mi plně vyhovuje a na hydrataci, zvláště pro toto nevlídné počasí je naprosto ideální, zvláště pak s kombinací s pivoňkovým sérem. 



Toto ultra lehké pleťové sérum je skvělé jako příprava pro nanesení pleťového krému, navíc s kombinací se samotným krémem mi to na mojí v zimním období sušší pleti dělá zázraky a divy. 



Sérum je lehké, krásně balené ve skleněném obalu a má praktickou pumpičku a stačí ho skutečně malinko, opět balení vyjde na 1350 Kč, což je trochu nevýhoda, ale ten účinek za to skutečně stojí. 



Jemná lehká textura, která na pleti zanechá základ pro úžasný krém, který je mimochodem skvělým podkladem pro make-up. 



Toto je asi nejlepší dvojka, kterou jsem v životě vyzkoušela, pokud pominu krémy za 2000 Kč a více to se asi nedá srovnat. Tuto značku jsem si velice oblíbila a budu jí věrná. 

Jen pro rekapitulaci krém má 50 ml a sérum 30 ml. 



A co Vy nyní používáte na pleť?


Přeji Vám krásný a pohodový den. 

papa Vaše E.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#recenze Orientální vůně - 100 ml - 1 ks - 795 Kč

AHOJ HOLKY,   moc vás vítám u dnešní recenze, kterou jsem se rozhodla sepsat na základě včerejšího, tak trochu potvrzujícího komplimentu, na...