úterý 12. prosince 2017

Nákupy na Vánoce :-)) hold příprava musí být


AHOJ, AHOJ, 

Moc Vás vítám u dnešního nákupového článečku, ano jsem asi blázen, ale já každoročně nakupuji vánoční dárky předem, abych je měla do zásoby, jelikož můj muž má rozvětvenější rodinu tak toho je docela dost co k nakupování. Inu vrhneme se na to. 



Pro sebe jsem si musela pořídit nějakou tu péči na vlasy, jak jinak než u mých oblíbených kadeřnic a to Loreal Professionnel a řada Profibere, která je naprosto skvělá, již mám několikáté balení a právě péče neboli balzám a maska mi chyběla, šampon mám díky dárku od holek dost, ale péče a ostatní mi chybělo. 



Můj muž už přes rok a půl nepoužívá jiný gel na vlasy než tento Loreal Homme z jejich profesionální řady a nemůže si ho vynachválit. 



Je to silně tužící gel, který vydrží, krásně upraví účes a stačí ho maličkaté množství, značka ideál. 



Ano jak jsem Vás již informovala, tak v OC Nový Smíchov otevřeli novou prodejnu Lush a nebyla bych to já abych tam znova nezavítala. 



Sněhuláček skvělá a roztomilá balistika a navíc tak voňavá. 



Navíc moc chválím umístění prodejny a super ochotný a profesionální personál, vždy skvěle poradí a doporučí skvělé produkty. 



Co by to byly za podzimní nákupy, kdybych si nekoupila něco se švestkovou neboli plum vůní. 



Ano je to balistika, která bude úžasná a skvěle voní, také byla docela drahá. 



Dárky pro tchýně, jsme opět u profesionální řady o péči o vlasy, tato je na barvené a melírované vlasy, ideální pro maminku mého muže, šampon a péče. 



Pro druhou tchýni mám litrový šampon se super pumpičkou na objem vlasů, opět z profesionální péče. 



No a jelikož je podzim tak jisté trapnosti, blbosti a zbytečnosti se hodí tak za padesát korun frkačky s tématickou halloweenskou tématikou nesmí chybět. 



Kamarádka mi po dceři donesla společenské černé šaty, které jsou mi naprosto ušité na tělo. 



No a jsme na konci, to byly moje poslední nákupy a i vánoční. 

Taky nakupujete dopředu do zásoby?




Přeji Vám krásný a pohodový den. 

papa Vaše E.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#recenze Orientální vůně - 100 ml - 1 ks - 795 Kč

AHOJ HOLKY,   moc vás vítám u dnešní recenze, kterou jsem se rozhodla sepsat na základě včerejšího, tak trochu potvrzujícího komplimentu, na...