čtvrtek 14. prosince 2017

Seba Med antibakteriální čisticí pěna


AHOJ, AHOJ, 

Moc Vás vítám u dnešního článečku u dnešní mé malé recenze na Seba Med antibakteriální čistící pěnu, kterou jsem spolu s dalšími produkty vyhrála v soutěži na blogu a dnes Vám o ní povím více, jak mi vyhovuje a jaká vlastně je. Inu jdeme na to. 



Obecně pěny na obličej mám velice ráda a ráda střídám značky od kterých je mám, ale stále se ráda vracím ke značce Nivea nebo Balea. Inu jsou cenově dostupné a ve stálé nabídce. 
Tato antibakteriální čistící pěna je velice příjemná, krásně jemně a tak až miminkovsky voní, dobře čistí, je velice jemná, příjemná, nedráždí pokožku, oči ani jiná místa na obličeji. 
Nevím kolik stojí, ale vyhovuje mi, asi bych si ji za plnou cenu nepořídila, ale jako dárek je to super věc. 



Má praktický aplikátorek, který je plně funkční a stačí pár pumpnutí a máte rázem plnou dlaň pěny se kterou si můžete ráno krásně očistit pleť, já tyto pěny nepoužívám na odličování nýbrž jen na ranní čištění pleti, takže nemohu posoudit jak by tato pěna obstála v testu odličovacích prostředků. 



Balení obsahuje 150 ml a samotná pěna by měla zamezovat vzniku pupínků, intenzivně a jemně čistit pleť, což také dělá, zbavit vzniku černých teček a nečistot na pleti. Dále má chránit před ztrátou lipidů během mytí a také obsahuje novou ingredienci Montale C40 derivát z kokosového oleje. 



Jak jsem již psala, pěna je to příjemná, dobře čistí, je jemná a příjemně jemně voní. 



Za mě tento produkt mohu doporučit, ale nevím jestli bych si ho sama v obchodě koupila. Ani nevím za jakou cenu se pohybuje. 




A čím si ráno čistíte pleť Vy?



Přeji Vám krásný a pohodový den. 

papa Vaše E.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze - Avon The Tranquility ritual face mask with Dead Sea Minerals

  AHOJ HOLKY,  přeji krásný den. Vítám tě u recenze na mou novou masku z mé oblíbené řady Avon Plane Spa - s minerály z Mrtvého moře - THE T...