středa 14. února 2018

Paco Rabanne Olympea eau de parfum



AHOJ, AHOJ, 

Moc Vás vítám u dnešního článečku u dnešní takové mé recenze na parfémovanou vodu Paco Rabanne Olympea eau de parfum. 

Tuto vůni jsme si koupila na základě nabídky na instagramu mojí sledovatelky a kamarádky Janičky z Brna, která jí prodávala. 

Mám tuto vůni v balení 50 ml a na Notinu se běžně pohybuje okolo 1700 Kč a ona mi jí prodala za krásných 1000 Kč vč. poštovného no berte to. Tato vůně je kupovaná v Sephoře a viděla jsem i účet a vím, že by mi Janička nikdy neprodala nic špatného nebo nepravého. 😉

Od této značky jsem nikdy nic neměla myslím tím tedy žádnou vůni, ale vzpomínám si, že kdysi si vůně od Paco Rabanne kupovala moje mamka a také švagrová, tak mi to přišlo maličko nostalgické. 




Vůně je to krásná, velice příjemná, na mě dlouho vydrží a cítím jí dlouho i z oblečení, je sice malinkato na mě sladší, ale na zimu se taková vůně prostě hodí, kdy jindy nosit sladší a teplejší vůně než-li právě v zimně. 

Díky jejímu složení je opravdu moc příjemná, asi mi tam přijde dominantní jasmín a ta vanilka. 

S vůní jsem maximálně spokojená a nyní se s ní voním denně. 💓😃



Složení
Hlava
jasmín, zázvor, mandarinka
Srdce
sůl, vanilka
Základ
santalové dřevo, jantar, kašmírové dřevo



A co o vůni říká e-shop Notino.cz :


Paco Rabanne Olympea je neobyčejně ženská vůně, která v sobě spojuje oblíbenou klasiku i provokativního ducha dnešní doby. S touto vůní se stanete vášnivou moderní bohyní, které žádný muž neodolá. Dámská vůně Paco Rabanne Olympea je dynamická a vášnivá, stejně jako žena, která ji používá.

Nejprve se otevírá nebývale svěžími mandarinkami, jejichž sladkost se dokonale snoubí s orientálním zázvorem. Půvabné jasmínové tóny skvěle podtrhnou vaši ženskost. V srdci vůně se ukrývá velmi netypická ingredience, kterou je sůl. Její aroma velmi zajímavě kontrastuje s roztančenou vanilkou. Spojením těchto dvou esencí vzniká velmi vzrušující aroma. Spodní tóny vůně jsou plné dřevitého opojení. Naleznete zde santalové a kašmírové dřevo, které je doplněno živočišnou ambrou.


Projevte svoji vášeň naplno a odkryjte vaši nespoutanou krásu. Vychutnejte si pocit moderní bohyně a rozehrajte svoji vlastní hru. Flakon vůně působí jako klenot, který v sobě ukrývá božskou vůni. Jeho design vytvořil návrhář pocházející z Říma Marc Ange. Dámská vůně Paco Rabanne Olympea byla uvedena na trh v roce 2015.

Nedá se s tím jen souhlasit. 




A jakou vůni právě používáte Vy?

Znáte tuto vůni??

Přeji Vám krásný a pohodový den. 

papa Vaše E.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#recenze Orientální vůně - 100 ml - 1 ks - 795 Kč

AHOJ HOLKY,   moc vás vítám u dnešní recenze, kterou jsem se rozhodla sepsat na základě včerejšího, tak trochu potvrzujícího komplimentu, na...