pátek 9. února 2018

Skvělá zimní dvojka


AHOJ, AHOJ, 

Moc Vás vítám u dnešního článečku u takového mého možná už opožděného tipu, protože jak jste si asi všimli, tak já vydávám články se zpožděním, za což se velice omlouvám, ale není v mých silách jinak. Pardon jednoduše. 



Sprchové gely Dermacol Aroma Ritual netřeba představovat, mě asi nejvíce voní právě tento s vůní jablka a skořice a evokuje ve mě zimu, Vánoce a takové to teplo. Ostatní sprcháče mě tolik neoslovují, ještě možná arabeska a irská káva a grep je dobrý, jinak ostatní za mě nebrat. Koncem loňského roku tento sprchový gel byl nově uveden. ZA MĚ POVEDENÝ KOUSEK. Sice balení nic moc hůř se otvírá a také když ho použijete vrátíte zpět na místo a podruhé ho chcete ráno nebo večer použit vyteče z něj studená voda, brr to mi vadí, ale jinak je dost gelový, čirý, trochu tekoucí, ale ta vůně pro tu ho mám ráda. 



Kupovala jsem ho tuším že v DMku a nebo v kamenných obchodech Dermacol, já mám nejbližší v Quadriu. 



No a když jsme umytí, tak bychom se měli také namazat a hydratovat svou pokožku zvláště nyní v chladném zimním období. Pořídila jsem si tuto Lamí limitku Balea. jednak že má nádherný obal, ale také skvostně voní. 



Jedná se tedy o tělovou emulzi, což je tedy takové lehčí složení oproti tělovým máslům to přiznávám, ale mě přijde, že Balea tělové emulze poslední dobou umí, nebo alespoň mě vyhovují. 



Píší, že by to měla být zimní vůně, což také je to mohu potvrdit, za mě jsou to perníčky, trošička koření, vanilka a můj muž cítil čokoládu. 

ZA MĚ JE TENTO PRODUKT FAKT PRIMA NAVÍC KDYŽ ZOHLEDNÍME CENU. 



Barevně je bílý, ale textura je prostě jako emulze, ale mě to na každodenní hydrataci opravdu stačí. Navíc miluji ten obal a tu vůni. 



A tak já si prodlužuji Vánoce :-))
A co Vy také máte rádi takové vůně?


Přeji Vám krásný a pohodový den. 

papa Vaše E.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze - Ziaja toner 👍 // Isana odličovač 👍👎

AHOJ HOLKY,  krásný PÁTEK přeji, a vítám Tě u dnešní rovnou dvojité recenze. Oba produkty jsou z Rossmanna, pořízeno na Rohlíku.  Začnu t...