úterý 13. března 2018

Je libo lenochoda aneb lenochodí limitka od Balea


AHOJ,AHOJ,

Moc Vás vítám u dnešního článku u takové dvojí recenze na Balea přípravky. Tato zajímavá lenochodí limitovaná edice se u nás vyskytla loni koncem roku a já ulovila sprchový gel a plátýnkovou masku. Produkty nebyly vůbec drahé, na to jak mají krásné a roztomilé obaly. Oba produkty mám doma již nějakou tu dobu, ale došlo na ně až nyní. Cena těchto dvou produktů nepřesáhla jisto jistě 60 Kč. 


Tento sprchový gel je klasický jaké známe od Balea, krom toho že má skutečně roztomilé balení, tak příjemně jemně květinovo - ovocně voní, tak dobře pění a umyje. Ale rozhodně se po použití tohoto sprcháče musím namazat aby pleť nebyla suchá. 


Má příjemnou gelovitou konzistenci a růžovoučkou barvu. Inu za mě PROČ NE, NENADCHNE A NEURAZÍ, ale kvůli tomu obalu jsem ho musela prostě mít. 😻



Na masku jsem se hodně těšila, já mám plátýnkové masky moc ráda, ale kupuji si jen občas a občas nějakou dostanu. 


Opět, maska sama o sobě má nádherný obal opět s lenochodem. 

Maska byla tak akorát napuštěná tekutinou, dost silně voněla tak květinovo - ovocně, mnohem více než sprchový gel, ale mě ta vůně příliš nenadchla, ale nedráždila mě. 



Maska byla střižená tak trochu "fórově" jak vidíte, tak na mém obličeji příliš neseděla. Nechala jsem jí působit né 10 min, ale přes 15 min. a pleť potom byla příjemně jemná, hebká, ale taková upatlaná, ale to já mám pokaždé takový pocit z plátýnkových masek. 



Za tak nízkou pořizovací cenu BYCH SI MASKU KLIDNĚ POŘÍDILA ZNOVU. 



A co Vy, také máte rádi limitky z DMka??

Přeji Vám krásný a pohodový den. 

papa Vaše E.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze- Huda beauty mascara

AHOJ HOLKY,  moc vás vítám u dnešní recenze. Tuto řasenku od HUDA BEUTY LEGIT LASHES   mám doma od loňska. Je to miniaturka, ale ...