pondělí 5. března 2018

Too Faced Better Than Sex


AHOJ, AHOJ,

Moc Vás vítám u dnešního článku u dnešní recenze, kdo by neznal proslule známou řasenku nebo-li maskaru od Too Faced Better Than Sex. Někdo jí miluje a druzí jí zase nemusí, já jsem s ní maximálně spokojená a pro moje docela dlouhé a docela kvalitní řasy je naprosto ideální a vykouzlí mi doslova kočičí pohled. 


Tuto řasenku jsem si kupovala na podzim 2017 v Sephoře a použila jsem 20ti % slevu a jinak řasenka stojí okolo 750 - 800 Kč, ale se slevou je to výhodnější to je pravda. 


Na stránkách Sephory se o této řasence dozvíte toto:

I krátké řasy získají na objemu a délce pro hluboký a intenzivní pohled.

Tato řasenka obsahuje nejčernější pigmenty a propůjčuje řasám objem, délku, natočení a multidimenzionální efekt.

Technologie kartáčku ve tvaru přesýpacích hodin, jež se inspirovala křivkami ženského těla, byla vytvořena tak, aby multidimenzionálním vláknům umožňovala optimalizovat účinnost uhlíkově černé receptury s kolagenem a zajistila dokonalé zvýraznění všech řas. 


Samotná řasenka má krásný a bytelný obal, krásnou růžovou barvu a je překvapivě docela těžká, takže když Vám spadne, tak je to docela ďaha 😉


Má krásný klasický kartáček ve tvaru přesýpacích hodin, které s Vašimi nebo alespoň s mými řasami vykouzlí neodolatelný pohled. Je krásně černá, prodává se i ve voděodolné variantě a to je taková ta zelenkavá až mint barvička. Odličovat jde krásně a neobtiskává se, není příliš mokrá, nevysychá a nyní ji používám denně a jsem s MAXIMÁLNĚ SPOKOJENÁ A ROZHODNĚ DO NÍ BUDU INVESTOVAT ZNOVU. 


Jelikož jsem s ní tak spokojená, tak při posledním nákupu jsem pořídila i menší verzi, třeba na cestování, která mě vyšla na 350 Kč, ano já vím, je to pořád dost peněz, protože někdo by si mohl říct, že v drogériích se dají sehnat mnohem lacinější a velice kvalitní řasenky, ale já jsem s ní prostě tak moc spokojená, že si jí rozhodně pořídím opakovaně. 



Díky této řasence jsem dokonce protřídila mé současné drogérkové řasenky a mám nyní snad jen čtyři kousky ve své sbírce. 

A co na tuto řasenku říkáte Vy?

Přeji Vám krásný a pohodový den. 

papa Vaše E.


Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Shopping2024 X.

AHOJ HOLKY,  krásné jarní odpoledne přeji, a moc vás vítám u nákupů.  Toto je prosím pěkně má první objednávka na Hebe. To, že tato značk...