pondělí 30. dubna 2018

L'Oréal Professionnel Serioxyl Thickening pro přírodní řídnoucí vlasy





AHOJ,AHOJ,

Moc Vás vítám u dnešního článku, u dnešní recenze na vlasovou kosmetiku z profesionální řady značky Loreal. 
Od loňského léta jsem dost zhubla a začaly mi zdravotní potíže, které se táhnou do dnešních dní a začaly mi dost padat vlasy, moje kadeřnice říká, ještě, že jich máš tolik. 

Na tuto řadu jsem narazila díky YTB Beauty by Katy a kupovala jsem tento šampon a kondicionerem na e-shopu bezvavlasy.cz.



Na doporučení jsem dala a objednala si hned velké litrové a ekonomicky výhodné balení šamponu a kondicioneru. Mám tyto přípravky již nějakou dobu doma, ale došlo na ně až nyní, jsem zhruba za polovinou a jsem s touto dvojicí velice spokojená. 

Vlasy krásně umyje, vyživí a podpoří růst nových vlásků a zabraňuje vypadávání stávajících vlasů. 

Skutečně na sobě pozoruji, že mi nové vlásky rostou. 



Co šampon slibuje:

 Šampon pro přírodní výrazně řídnoucí vlasy. Šampon jemně myje a zanechává vlasy plnější a silnější. Regenerační šampon je vhodný pro přírodní řídké a jemné vlasy.

Technologie: GLUCOBOOST - Zlepšuje kvalitu vlasového vlákna od kořínků, tím že vytváří rezervní energii pro růst vlasového vlákna.


Celé duo mě vyšlo na cca 1150 Kč a poštovné jsem neplatila a vše přišlo rychle a dobře zabaleno. 


Co slibuje kondicioner:

Regenerační kondicioner pro přírodní výrazně řídnoucí vlasy. Zhušťující kondicionér, pomáhá zvýšit pevnost a hustotu vlasů díky technologii GlucoBoost a Incell. Kondicionér dodává vlasům potřebnou péči. Vlasy jsou vzdušné, působí plným a silnějším dojmem. Regenerační kondicioner je vhodný pro přírodní řídké a jemné vlasy.
Technologie: GLUCOBOOST - Zlepšuje kvalitu vlasového vlákna od kořínků, tím že vytváří rezervní energii pro růst vlasového vlákna.

Celý program Serioxyl je navržen tak, aby probudil "spící" folikuly a aktivoval růst nových vlasů. Vlasy budou vypadat plnější, zdravé a opět plné života, bez nežádoucího zatížení. Klíčové složky: GlucoBoost a Incell - pečují o vlasové vlákno do hloubky bez nežádoucího zatížení.
Testy prokázaly, že po 3 měsících používání u 120 žen  78% z nich zaznamenalo , že jejich vlasy vypadají plnější, 83% hustější, 81% silnější, 77% mělo pocit většího objemu a 81% celkové pozastavení řídnutí






Na rozčesávání používám tento hřeben se silnými zuby a je přímo z kadeřnických potřeb. 



Šampon i kondicioner mají gelovitou konzistenci, jsou světle modré a voní po mentolu a i na pokožce hlavy je to znát, když si udělám turban, tak to příjemně chladí. 

Za mě je tato dvojka velice příjemná, přínosná a myslím si, že skutečně něco dělá a rozhodně bych neváhala a pořídila bych si jí znova. 


A co Vy, jak pečujete o své vlásky Vy?

Přeji Vám krásný a pohodový den. 

papa Vaše E.


Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#recenze Orientální vůně - 100 ml - 1 ks - 795 Kč

AHOJ HOLKY,   moc vás vítám u dnešní recenze, kterou jsem se rozhodla sepsat na základě včerejšího, tak trochu potvrzujícího komplimentu, na...