středa 18. dubna 2018

Ziaja pleťový peeling s olivou


AHOJ,AHOJ,

Moc Vás vítám u dnešního článečku u dnešní kratičké recenze. V loňském roce někdy na podzim to tuším bylo jsem šla okolo krámku Ziaja a nakoukla dovnitř a něco si i odnesla a dost věcí jsem i podarovala, toto je snad jediný produkt, který mi z nákupu zbyl a je to tedy pleťový peeling s olivou. 



Ziaja je velice příjemná kosmetika, jak pečující, tak mají super mazadla a tak, ale já zrovna potřebovala peeling, ale došlo na něj až nyní - alespoň vidíte, kolik kosmetiky v zásobě má, ale nyní se to snažím zmenšovat. 





Jedná se tedy o jemný gelový peeling na pleť. Má velice jemné obrazivní částečky, které ale velice účinně a šetrně bojují se suchými místy na pokožce a dobře je tzv. obrousí, navíc tato řada s olivou skvěle hydratuje. 



Jak jsem již zmínila, peeling je to velice jemný, avšak účinný a příjemně tak jemně voní, navíc na zimu je peeling nezbytností, alespoň pro mě, když se mi tvoří šupinky na tváři, ale já peelingy používám celoročně a jsem na ně zvyklá. 



Navíc tato polská kosmetika je velice cenově dostupná, jak můžete vidět peeling mě v kamenném obchodě stál 109 Kč což je paráda. ZA MĚ TEDY MOHU JEN A JEN DOPORUČIT. 




Přeji Vám krásný a pohodový den. 

papa Vaše E.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze- Huda beauty mascara

AHOJ HOLKY,  moc vás vítám u dnešní recenze. Tuto řasenku od HUDA BEUTY LEGIT LASHES   mám doma od loňska. Je to miniaturka, ale ...