sobota 14. dubna 2018

Zoella přípravky


AHOJ, AHOJ,

Moc Vás vítám u dnešního článku u dnešní takové dvojité recenze na výrobky světoznámé YTB ZOELLA. Tyto produkty jsem objevila zcela náhodou v parfumerii Marionnaud v OC Nový Smíchov v loňském podzimu, měli tam pár produktů a tak docela zastrčené dalo by se i říci. Hned jsem neváhala a dva produkty si vzala. 😋



V této butilce se neskrývá tělové máslo, jak já jsem si původně myslela, ale hutný, až takový lojovatý tělový peeling, který je naprosto PARÁDNÍ. 



Jak říkám, konzistence je velice hutná, což mi moc vyhovuje, produktu si naberete kolik potřebujete a nikam Vám nestéká a nemizí, ba naopak krásně drží na prstech a můžete aplikovat na tělo. 



Peeling obsahuje jemné obrazivní částečky, které krásně, jemně, ale přitom velice účinně a šetrně pleť obrousí. 



A ta vůně, neskutečně nádherně voní, jako drahý parfém, no nepopsatelně krásně prostě voní a rozhodně to není můj poslední kousek od této YTB. 

Je to tedy PRETTY POLISHED o objemu 280 g, cukrovýpeeling a cena se pohybovala okolo 180 Kč tuším že. 



Další na řadě je Soak Opera což je koupelový  a sprchový krém s vitamíny E a extraktem z bambuckého másla a aloe. Opět neskutečně nádherně tento sprcháč voní. 



Cena byla u tohoto sprcháče 149Kč. Jo a abych dodala oba přípravky jsou nesmírně příjemné na pokožce a vysoce hydratační, takže ideální pro ty z Vás, kdo se neradi po koupeli mažou, nyní nemusíte, peeling a sprcháč Vaše tělo dokonale napapají a dodají tělu potřebnou hydrataci. 



Konzistence je taková hutnější, krémovo gelová, ale velice příjemná, jemná, šetrná a jak říkám, ta vůně, něco nádherného. 



Tak a to já nyní používám ve sprše, myslím si, že na chladnější období značka ideál. 



Měli jste někdy nějaký produkt od Zoella?

Přeji Vám krásný a pohodový den. 

papa Vaše E.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#recenze Orientální vůně - 100 ml - 1 ks - 795 Kč

AHOJ HOLKY,   moc vás vítám u dnešní recenze, kterou jsem se rozhodla sepsat na základě včerejšího, tak trochu potvrzujícího komplimentu, na...