sobota 26. května 2018

Harmonizující sprej Aromachologie


AHOJ,AHOJ,

Moc Vás vítám u dnešního článečku u dnešní krátké recenze. Tento domácí "parfém" mám doma téměř rok a pravidelně ho používám. Dostala jsem ho loni od manžela k výročí a jsem s ním maximálně spokojená, navíc výrobky a produkty od značky Loccitane jsou mými oblíbenými. 





Je to tedy takový bytový sprej pro osvěžení, dodání takové té domácké atmosféry a mě voní náramně pěkně, cítím v tom hlavně levanduli, kterou já naprosto miluji. 

Samo o sobě balení je velice pěkné leč plastové, má 500 ml a já jsem již dobrou čtvrtinu vypotřebovala. Sprej stačí nastříkat do prostoru a místnost a prostory krásně provoní a dodá jim právě tu příjemnou atmosféru, navíc má praktickou a plně funkční střičku. 



Jedná se tedy o Harmonizující sprej Arochamologie, který obsahuje esenciální oleje z cypřiše, jalovce, citronu, tymiánu a eukalyptuse. Sprej lze používat jak do prostor tak také na prádlo, které krásně osvěží a díky složce eukalyptu vám příjemně protáhne nos. 



Nevím jak se tento parádní sprej pohybuje cenově, ale jedno vím jistě, že jsem s ním natolik spokojená, že si ho po dopotřebování pořídím znovu. 

Takže pakliže máte rádi provoněné prostory či prádlo rozhodně Vám mohu tento vonný sprej vřele doporučit. 



Přeji Vám krásný a pohodový den. 

papa Vaše E.




Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze - Ziaja toner 👍 // Isana odličovač 👍👎

AHOJ HOLKY,  krásný PÁTEK přeji, a vítám Tě u dnešní rovnou dvojité recenze. Oba produkty jsou z Rossmanna, pořízeno na Rohlíku.  Začnu t...