pátek 18. května 2018

Prima dekorativka od Benefitu


AHOJ,AHOJ,

Moc Vás vítám u dnešního článku u dnešní recenze produktů značky Benefit. Tyto produkty, respektive tyto miniaturky produktů jsem pořídila v Sephoře v tomto nádherném setu s krásnou zlatou taštičkou. 



Tvářenku Rockateur jsem si dlouho přála a vůbec mi nevadí, že mám menší verzi, stejnak tvářenky pravidelně střídám a pochybuji, že ji v blízké budoucnosti dopotřebuji. 



Má krásnou barvičku, lehce fialkovou, takovou mopt až zastřenou a je s podtonem do studena, ale Vy jistě tuto proslulou tvářenku moc dobře znáte. S tvářenkou jsem velice spokojená a moc ráda ji používám. 



Rtěnka They re Real je velice příjemná, krémová rtěnka, která byla cca před rokem horkou novinkou pro svůj ombré efekt. Na rtech sice dlouho nevydrží, ale její složení je na rtech velice příjemné a barvička mi také moc sedí. 



Jak vidíte, tak rtěnka má v sobě hned dvě barvy a jedna ta horní má tvořit konturku, což je důmyslnné, ale na spodní ret to není příliš praktické. 



Co by to bylo za líčení bez rozjasňovače, nyní tady máme Watts up v podobě krémového rozjasňovače. Já příliš krémovým produktům na pleť neholduji, ale s tímto jsem velice spokojená. 



Má příjemnou konzistenci, texturu a na pleti vykouzlí krásné odlesky, které se dají použít nejenom jako rozjasňovač, ale také jako oční stíny. 



Jak vidíte, tak pigmentace u všech produktů je více než dobrá a se všemi produkty jsem velice spokojená. 



Zdaleka to nejsou všechny mé produkty od této proslulé značky, ale jen část, kterou jsem se rozhodla Vám představit. 



A jaké produkty máte od této značky oblíbené Vy?

Přeji Vám příjemný den. 

papa Vaše E.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze- Huda beauty mascara

AHOJ HOLKY,  moc vás vítám u dnešní recenze. Tuto řasenku od HUDA BEUTY LEGIT LASHES   mám doma od loňska. Je to miniaturka, ale ...