pondělí 4. června 2018

Čistící gel Sebo Vegetal od Yves Rocher


AHOJ,AHOJ,

Krásný a pohodový den Vám přeji, dnes se podíváme na zoubek tomuto čistícímu gelu z řady Vegetal Sebo od značky Yves Rocher, který nyní nově používám. 

Tento produkt jsem si nekupovala v kamenném obchodě, ale měla jsem ho jako dárek k časopisu zdarma, vlastně i pro to jsem si ten časopis pořizovala. 

Od této značky jsem měla již řadu čistících produktů a vždy jsem byla spokojená, tak jsem si říkala, že vyzkouším i tento. 

Jen na začátek, já čistící gely používám pro ranní čištění pleti, neodličuji se jimi. 





Je to tedy čistící gel určený pro smíšenou až mastnou pleť, což se mi hodí, protože s teplými jarními a letními dny mám pleť spíše smíšenou, takže mi pleť dobře po ránu vyčistí. 



Gel příjemně čistí, dobře pění, nedráždí mě na pleti a zanechá ji jemnou a hladkou. 
Neobsahuje silikony, parabeny a je přírodní, což je celá řada produktů této kosmetické značky, možná i proto ji mám tak ráda. 



Gel je průhledný, konzistence je tak středně hutná, dobře se mi s ním pracuje a příjemně jemně mi voní. 

Za sebe mohu tento čistící gel doporučit. 



Přeji Vám příjemný a pohodový den. 

papa Vaše E.


Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

Je mi ČTYŘICET

  AHOJ HOLKY, v prvé řadě přeji hezké VELIKONOČNÍ PONDĚLÍ.  na blogu jsem našla článek s názvem "je mi pětatřicet", tak jsem se ne...