úterý 19. června 2018

Květnové všehochuť nákupy


AHOJ,AHOJ,

Moc Vás vítám u dnešního článečku u dnešních květnových nákupů, které jsou opět takovou všehochutí. Inu vrhneme se hned na to. 




Z profesionální řady pravidelně kupuji manželovy gely na vlasy a ani nyní tomu nebylo jinak, vzala jsem hned dva, námi ozkoušený černý, který je naprosto fantastický, skvěle drží a dlouho vydrží a také pak ten bílý, který chceme vyzkoušet. 



Také jsem si vzala tento zlato-černý lak na vlasy od stejné značky Loreal, který je všemi vychvalovaný a kadeřnice, alespoň ty moje nepoužívají jiný.




Manželovi jsem na doporučení vzala tento mátový chladivý šampon na vlasy, voní moc příjemně a jsem zvědavá jak s ním bude spokojen. 




Z e-shopu Svět-Ořechů jsem vzala hned několik balení, pro sebe sušený ananas, dýňová semínka a pro manžela mix ořechů a jako dárek jsme dostali menší pytlíček ořechů ideální třeba na sváču. Vše jsem objednávala ve čtvrtek večer, v pátek mi přišla sms, že mi budou zboží v pondělí doručovat a také mi ho doručili včas, vše řádně zabalené, tak jak to má být, takže s tímto e-shopem mám jen dobrou zkušenost. 



No a jelikož mě čeká pobyt v nemocnici, tak jsem se potřebovala vybavit a od své kamarádky jsem si pořídila tuto super velkou až cestovní kabelu Victorias Secret, do které se vejde snad vše, ideální bude na notebook a další elektroniku. 



V poslední době jsem si k snídani oblíbila mussli a rozhodla jsem se, že vyzkouším toto z Dmka, moc se na něj těším, vše je v bio kvalitě. 



Tašku si nejvíce oblíbila naše kočička Izinka. 😃

Celé nákupy mě vyšly na 2400 Kč. 



A co jste si za poslední dobu pořídili Vy a také máte rádi sušené plody, tyto jsou obzvlášť dobré, protože jsou sušené mrazem a jsou velice kvalitní a mohu Vám je vřele doporučit. 


Mějte krásný a pohodový den. 

papa Vaše E.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

BlendyGo3 - recenze bezdrátového mixéru

  AHOJ HOLKY,  přeji krásnou středu, a úvodem vás vítám u mé dnešní recenze. Představím vám mého nového pomocníka, kterým  je  BE...