pátek 13. července 2018

Dvě modrušky na tělo


AHOJ,AHOJ,

Moc Vás vítám u dnešního článku u dnešní dvojí recenze na levné, drogérkové - supermarketové modrušky, jak jsem tyto dva produkty nazvala. Mám je doma již nějakou dobu a proto Vám mohu povědět, jak jsem s nimi či nejsem spokojená. Inu vrhneme se na to. 



Tento sprchový gel Balea byl na jaře novinkou a nemělo by se jednat o limitovanou edici. Jednak má krásné a takové hravé balení a baví mi i jeho název They see me rollin. 



Jedná se o modrý - až zářivě modrý sprchový gel s příjemnou svěží vůní, gel je to velice hutný, takže ho stačí maličko a což je pro mě dobré, že s ním nemůžu plýtvat a drží mi snad už měsíc a pořád tam je téměř polovina, navíc je za super příznivou cenu. 



Tento tělový krém značky Cien z Lidlu mám doma delší dobu a nyní jsem na něj narazila a zjistila, že je rozpoužívaný, tak se ho snažím dopotřebovat. Voní po Bergamontu a dřevitých tonech a voní tak trochu pánsky, ale přitom velice příjemně. Je lehký, přitom dobře pokožku vyživí a hydratuje. Má praktickou a plně funkční pumpičku, což je taky super. Pořizovací cena byla opět minimální a také jsem s tímto produktem velice spokojená. 



A co Vy také máte rádi značku Balea a produkty značky Cien?


Jinak oba produkty mají světle modré tekutiny, čili sprcháč a i krém jsou krásně modré. 




Přeji Vám krásný a pohodový den. 

papa Vaše E.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

BlendyGo3 - recenze bezdrátového mixéru

  AHOJ HOLKY,  přeji krásnou středu, a úvodem vás vítám u mé dnešní recenze. Představím vám mého nového pomocníka, kterým  je  BE...