středa 18. července 2018

Jak na černé tečky


AHOJ,AHOJ,

Moc Vás vítám u dnešního článečku u dnešní dvojí recenze. Dnes Vám představím dva produkty od značky Avon, kterými bojuji proti černým tečkám a rozšířeným porům. 

Musím podotknout, že tyto produkty používám už řadu let a mám je tak dokonale ozkoušené a prověřené. 



Pravidelně - několikrát za týden si čistím svou pleť a své rozšířené pory, čistím je mechanicky a potom zpravidla nanesu nějakou masku, nyní používám tuto černou a čistící od Avonu. Ve slevě se dá pořídit za opravdu super peníze. 



Jedná se o černo černou pleťovou masku s minerály a kyselinou salicylovou, která krásně pory vyčistí, stahne je a zanechá pokožku vláčnou, ale maličko vysušenou. 



Jak jsem říkala, maska je černo černá, ale usychá do šedé barvi a když na obličeji zasychá, tak maličko pleť pne a vysušuje ji, to je nevýhoda, ale když jí potom řádně zhydratujete je vaše pokožka krásně čistá. 

Maska obsahuje 75 ml produktu a stačí jí na pokožku nanést skutečně malinkato a maska dlouho vydrží. 

Pro mě je to jedna z top čistících masek. 



Dalším léty ověřeným produktem na černé tečky a na problematickou pleť je toto alkoholové  tonikum ze stejné řady jako je maska Clear skin Avon. 

Jak jsem říkala, tonikum obsahuje alkohol, takže trochu na obličeji štípe, nesmí se nanášet do okolí očí a vysušuje, ale krásně stahuje pory a čistí a desinfikuje drobné ranky. 



Toto tonikum je výhradně určeno na akné, ale já ho používám pravidelně po nanesení masky, dočistím tak svou pokožku a poté nanesu krém. 



Toto tonikum používám od své puberty, což je skutečně docela dlouho a jsem s ním maximálně spokojená a nevyměnila bych ho za nic na světě a vždy doma musím mít zásobu. Mají více variant - tuším, že snad tři, všechny tři mám ozkoušené, ale nejvíce mi vyhovuje toto modré. 

V akci se dá pořídit za téměř směšnou cenu, což je také výhoda, takže pokud vás trápí rozšířené pory či pupínky, koukněte do katalogu. 



A jak jste na tom Vy s černými tečkami?

Přeji Vám příjemný a pohodový prázdninový den. 

papa Vaše E.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

Je mi ČTYŘICET

  AHOJ HOLKY, v prvé řadě přeji hezké VELIKONOČNÍ PONDĚLÍ.  na blogu jsem našla článek s názvem "je mi pětatřicet", tak jsem se ne...