pátek 20. července 2018

Oblíbenci za měsíc červen 2018


AHOJ,AHOJ,

Moc Vás vítám u dnešního článku u dnešních oblíbenců. Měsíc červen 2018 utekl jako voda a jak jsem zde již psala, větší část měsíce jsem byla v nemocnici, tak tady příliš mnoho produktů nemám, které jsem ráda a pravidelně používala spíš je to pečující kosmetika. 



V péči o pleť jsem nejčastěji a dá se říci denně sahala po tomto pleťovém séru od Yves Rocher, které je velice jemné, lehké a přitom výživné a dodá pleti vše co má. 



Ani hydrataci pokožky jsem nezanedbávala a doslova jsem dodělala tento super tělový krém s úžasnou parfemací a s úžasným složením a texturou od Victorias Secret. 



Na ruce mi byl velkým kamarádem tento malinkatý krém od Loccitanu, který je také naprosto skvělý. 



Rty jsem hydratovala balzámkem na rty od Sephory s vůní kokosu, který mám od své kamarádky a pravidelné čtenářky Janičky z Brna a tímto jí velice zdravím :-).



Když už jsem sahla po nějaké té dekorativce, tak to byl právě tento lesk od Guerlainu, který mám od své kamarádky a je velice lehký a má příjemnou nude barvičku. 



Eternity a body splash od VC jsem používala denně a mám je díky tomu také téměř dopotřebované a službu udělaly skvělou. 



Když nebyl čas na mytí vlasů, tak suprově posloužil suchý šampon Batiste tento růžový s květinkovou vůní. 



Jak jsem psala není toho příliš, ale snažila jsem se tento článek vydat a ukázat Vám oblíbence i za tento měsíc, který jsem trávila v nemocnici. 




A co jste si za poslední měsíc oblíbili Vy?

Přeji Vám krásný a pohodový prázdninový den. 

papa Vaše E.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Shopping2024 X.

AHOJ HOLKY,  krásné jarní odpoledne přeji, a moc vás vítám u nákupů.  Toto je prosím pěkně má první objednávka na Hebe. To, že tato značk...