pondělí 9. července 2018

Yves Rocher - Sérum s dvojím účinkem


AHOJ,AHOJ,

Moc Vás vítám u dnešního článku, u dnešní mini recenze SÉRA S DVOJÍM ÚČINKEM od značky Yves Rocher, které mám doma již nějakou tu dobu a mám k němu ještě pleťový krém, ale ten nyní nepoužívám, protože je výživný a na teplé dny by mi pleť příliš mastil. 



Toto sérum jsem pořizovala v nějaké akci na jejich měsíční speciální letáčky a jsem s ním VELICE SPOKOJENÁ. Jelikož mám poslední dobou zdravotní komplikace, tak se mi zhoršila kvalita pleti samotné, ale také i vlasů a potřebovala jsem nějakou injekci a výživu, proto jsem sáhla po tomto séru, které je sice proti vráskám, ale je plné vitamínu a blahodárných látek, navíc jeho složení je z 98% přírodní a bez přídavku silikonů. 



Sérum obsahuje 8 patentů proti stárnutí pleti, chrání proti UV zářením, únavě, stresu a znečištěnému prostředí. Obsahuje Aphioia, působí hluboce ve struktuře pokožky a na povrchu omezuje oxydační působení, pokožka by měla být svěží a lépe dýchat. 

Mě sérum přijde moc fajn, je lehké, přitom pleť a pokožku krásně vyživí, je po nanesení a používání prozářenější, jemnější na dotek a působí svěžejším dojmem a mě zbavila nepříjemných pupínků a takové krupičky z obličeje. 



Má praktické kapátko, kterým se dobře a snadno aplikuje a struktura a konzistence je příjemně lehká a vláčná a prostě co dodat, je to sérum, takže je to struktura séra. Mě prostě moc vyhovuje a myslím si, že na stárnoucí a unavenou pleť je to velký pomocník. 



Balení obsahuje 30 ml produktu a stačí ho opravdu nanést na pleť opravdu maličko, ale pro větší hydrataci se dá samozřejmě i navrstvit, třeba pro intenzivnější noční výživu. 

Seženete ho do 500 Kč a TENTO PRODUKT ROZHODNĚ STOJÍ ZA TO. 



A jakou zkušenost máte Vy se séry na pleť?

Přeji Vám krásný a pohodový den. 

papa Vaše E.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#recenze Orientální vůně - 100 ml - 1 ks - 795 Kč

AHOJ HOLKY,   moc vás vítám u dnešní recenze, kterou jsem se rozhodla sepsat na základě včerejšího, tak trochu potvrzujícího komplimentu, na...