středa 19. září 2018

Loreal Professionnel sada pro regeneraci vlasů s dlouhodobým účinkem Pro Fiber (Re-Create Long-Lasting Haircare System


L´Oréal Professionnel rozšiřuje svou řadu pro regeneraci vlasů Pro Fiber o novou péči Re-Create. Ta se zaměřuje na regeneraci vlasů ztenčených v koncích. Jedná se o první dlouhotrvající péči určenou pro tento typ poškození vlasů. Pro Fiber Re-Create regeneruje vlasy bez zatížení a je určený pro všechny typy vlasů.
Pro Fiber – Program celkové regenerace vlasů s dlouhodobým účinkem
Pro Fiber je první hloubkově regenerační program vlasové péče, který začíná v salonech, a který je možné reaktivovat doma s dlouhotrvajícím efektem. Všechny produkty Pro Fiber obsahují exkluzivní kombinaci jedinečných ingrediencí a technologie, které pronikají do vlasového vlákna, dodávají složky důležité pro pocit hedvábných, hladších a pevnějších vlasů.
Jak to funguje
Řada Re-Create se zaměřuje na péči o specifický typ poškození – na vlasy ztenčené v koncích. Její produkty jsou obohacené o složku aminosilane, která je součástí unikátní formule APTYL 100 vyvinuté v laboratořích L´Oréal Professionnel. Díky aminosilanu dochází k posílení vlasové struktury a vlasy jsou tak na pohled i dotyk příjemnější a pevnější.
Základ úspěchu Pro Fiber = správná diagnostika vlasů
Celý program regenerace vlasů Pro Fiber začíná službou v salonu pro okamžitou regeneraci. Služba Pro Fiber je doporučená na míru po vykonání kompletní diagnostiky vlasů. Na jejím základě kadeřník určí stupeň poškození vlasů a doporučí adekvátní péči dle typu a míry zcitlivění. Řada Pro Fiber nabízí tyto 4 druhy péče podle typu poškození vlasů:
1 = Rectify – pro přirozené vlasy, které jsou poškozené častým tepelným stylingem nebo mechanickými vlivy, jako jsou důrazné česání a barvení tón v tónu
2 = Restore – pro barvené vlasy, poškozené častým stylingem nebo žehlením
3 = Reconstruct – pro vlasy vystavené opakovaným a agresívním procesům
4 = Re-Create – pro vlasy ztenčené v koncích




AHOJ,AHOJ,

Moc Vás vítám u dnešního článku, u dnešní recenze, kde se budu věnovat vlasové kosmetiky z řady Loreal Professionnel Pro Fiber Re-Create. Tuto kosmetiku jsem kupovala v mém oblíbeném kadeřnickém salonu u nás v Košířích. Nahoře je výcuc - představení této profi řady. Jak již víte, tak já používám profi přípravky, ale snažím se je také kombinovat s běžnými a drogérkovými produkty. Nyní došla řada na tuto modrou řadu, která je primárně určená na regeneraci vlasů a jejich ztenčení v délkách. 
Řada obsahuje šampon, péči a masku. Produkty mám v cestovním balení, které jsem v rámci jedné letní akce dostala jako dárek k nákupu dalších produktů značky Profiber. S touto značkou a i řadou, kterou mám ozkoušenou celou jsem maximálně spokojená a dělá mým melírovaným a padajícím vlasům moc dobře a mohu Vám ji všemi deseti doporučit. A co musím velice ocenit, že produkty nádherně voní. 


L´oréal Professional Pro Fiber Re-Create Shampoo - Šampon pro ztenčené konečky 75ml (cestovní balení)
·         Program celkové regenerace vlasů s dlouhodobým účinkem.
·         Šampon pro vlasy ztenčené v koncích, prodlužující efekt služby s technologií APTYL100.
·         Výsledkem je pocit regenerovaných a pevnějších vlasů.
Použití:
Aplikujte na vlhké vlasy, rozmasírujte a po té opláchněte. Následně použijte Pro Fiber lehkou péči.
V případě zasažení do očí, okamžitě vypláchněte vodou.




L´oréal Professional Pro Fiber Re-Create Conditioner - Péče pro ztenčené konečky 50ml (cestovní balení)
·         Program celkové regenerace vlasů s dlouhodobým účinkem.
·         Lehká péče pro vlasy ztenčené v koncích, prodlužující efekt služby s technologií APTYL100.
·         Vlýsledkem je pocit regenerovaných a pevnějších vlasů.
Použití:
Vlasy umyjste šamonem Pro Fiber Re-create. Aplikujte rovnoměrně na vlhké vlasy, rozmasírujte a po té opláchněte.
Při zasažení očí okamžitě vypláchněte vodou.
Vlasy jsou po použití této řady krásně jemné, vyživené, hebké, posílené a lesklé. Navíc produktu stačí použít skutečně minimum, takže je to ekonomické a výhodné. 


A jaké produkty v péči o vlasy používáte Vy?


Přeji Vám krásný a pohodový den.


papa Vaše E.



Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

Je mi ČTYŘICET

  AHOJ HOLKY, v prvé řadě přeji hezké VELIKONOČNÍ PONDĚLÍ.  na blogu jsem našla článek s názvem "je mi pětatřicet", tak jsem se ne...