pondělí 15. října 2018

Další nákypy, tentokrát za září 2018 - část první


AHOJ,AHOJ,


Moc Vás vítám u dnešního článku, u dnešních nákupů, opět jsem nakupovala na Vinted. Objednala jsme si dvě plátýnkové masky od Victorias secret a jsem na ně opravdu moc zvědavá. Jedna mě vyšla na krásných 60 Kč. 







Na tento krém od značky Benefit jsem pomýšlela již nějakou dobu až jsem si ho nakonec pořídila. Ještě mě láká oční krém, abych měla pěkné duo. 




A na mém nově objeveném e-shopu Vinted jsem výhodně objednala teto krásný pánský svetřík velikosti L a značky Gant. Mému muži padne jako ulitý a moc mu sluší. Cena 550 Kč. 


Musela jsem mít nový sprchový gel od Dermacolu z řady Aroma Ritual a je to sprcháč s vůní zeleného čaje a opuncie. 


A další svetřík značky Gant za cca 450 Kč ... opět výhodné nákupy na Vinted. 


A v nákupech na Vinted jsem vesele pokračovala a výhodně - 350 Kč koupila manželovi novou košili s krátkým rukávem Tommy Hilfiger. 



Sobě jsem si pořídila překnásnou brož s jelínkem, sice je nošená, ale je tak zachovalá, že to na ní není poznat. 100 Kč.


A toto byl kup měsíce, kalhoty velikosti XS-S značky Tommy Hilfiger a k tomu červený setřík mě vyšly na krásných 800 Kč. No nekupte to. 



No a  neodolala jsem dalšímu výhodnému nákupu a mému muži jsem do sbírky pořídila další super svetřík, tentokrát fialový od značky Gant. Cena 500 Kč.


U nás na Smíchově otevřeli nový krámek s kameny a minerály. Tak jsem si koupila svůj kámen a tím je Ametyst a kolegyni andílka z Růženínu. 



Neodolala jsem a využila víkendových slev Marianne a zavítala jsem do Sephory. 


Chtěla jsem dlouhotrvající nejlépe matnou tekutou rtěnku, myslela jsem si na nějakou od Too Faced, ale slečna mi poradila jejich privátku Sephora, tak jsme vybraly tuto krásnou sytou barvičku. K tomu jsem si vzala jejich hydratační krém v menším balení - na cesty se bude hodit a jako dárek jsem dostala dva vzorky HR očního krému. 



Sháněla jsem přání pro jednu kolegyni a proto jsem zašla do Tigeru, kde jedno přání vybrala, k tomu obálku a neodolala jsem jejich čokoládovým sladkostem. 



U své kamarádky letušky jsem si objednala nějaké spodní prádlo Victorias Secret. 



Ty černé s kraječkou jsou pro mě a ty vínové pro mamku, snad jí udělají radost. Jinak již nějaké prádlo této značky mám a je naprosto parádní. 


A jen tak pro radost jsem si koupila řetízek se svým jménem a k tomu byly náušničky se zirkony zdarma. 


Opět Vinted a světle modrý svetřík značky Gant, inu na podzim a zimu jsem vybavená. Cena 350 Kč.



Jelínek tentokrát druhý v pořadí z Vinted, je textilní a moc krásný. Cena 50 Kč.

 

Kamarádovi se narodil přírůstek do rodiny, tak jsem mu koupila malý dáreček. 


A kamarádkám jsem pořídila plátěné tašky s kočičkou od Lou. 



Tak moji milí, to byla první část mých nákupů za měsíc září 2018. 

A co jste si pořídili Vy?

Přeji Vám krásný a pohodový den. 

papa Vaše E.








Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze- Huda beauty mascara

AHOJ HOLKY,  moc vás vítám u dnešní recenze. Tuto řasenku od HUDA BEUTY LEGIT LASHES   mám doma od loňska. Je to miniaturka, ale ...