úterý 20. listopadu 2018

Kosmetické nezbytnosti v práci :-)


AHOJ,AHOJ,

Moc Vás vítám u dnešního článku, který jsem tak nějak pojala velice impulzivně a dá se říci i pracovně. Představím Vám své dva produkty, bez kterých v práci nedám ani ráno, tedy krom šéfa a počítače :-), to dá rozum. :-)



Balzámky na rty značky Yves Rocher si kupuji pravidelně již několik let, ale střídám je a troufám si říct, že jsem snad vyzkoušela téměř všechny jejich varianty. Jsou cenově dostupné, navíc bývají dost často v akci, hodí je jak do kabelky, na doma a nebo právě do práce. Ráda je dávám dárkem a vždy jsem se setkala s pozitivním ohlasem. 



Tento zabarvený balzámek s vůní třešně krásně voní, dobře rty hydratuje na dlouhou dobu, stačí ho přetřít jen párkrát - např. mě to stačí max. 2x za den a to třeba v zimních či chladnějším období. 
Krásně voní, dlouho vydrží, má pěkný obal, je praktický a je zabarvený, což mě nevadí, ale nabízejí samo sebou i nebarvené produkty. Každý si dle mého soudu vybere ten svůj. 



Krémy na ruce ráda střídám, upřímně řečeno mi nejvíce vyhovují značky Loccitane a The Body Shop, ikdyž jsou docela drahé, ale vydrží mi skutečně dlouho. Ale zpět k tomuto krému na ruce značky Sephora. Značku Sephora mám ráda, tento krém s vůní mandlí mi příliš nevoní - pravda, asi bych si dokázala představit příjemnější a voňavější variantu, ale vybrala jsem si tuto a vím proč. Mandlový olej, který tento krém obsahuje je vysoce hydratační, krém se dobře vstřebává, zanechá krásně jemné a vláčné ruce, které nejsou mastné - což obzvláště oceníte při administrativě :-), stačí ho nanést opravdu melinkaté množství a poměr cena kvalita je za mě opravdu dobrý. 

S produktem jsem spokojená a plánuji vyzkoušet i jiné vůně tohoto krému. 



Jak vidíte, balzámek je skutečně zabarvený, ale nemusíte se toho bát, spíš dodá krásnou a šťavnatou barvu Vašim rtům a krém má lehoulinkatou nazelenkavou barvičku, která snad ani z té fotky nejde vidět. 

Jak jsem již zmiňovala oba produkty mi moc vyhovují a mohu je za sebe doporučit. 



A jaké kosmetické produkty nesmí chybět u Vás v práci?

Přeji Vám krásný a pohodový den. 

papa Vaše E.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Spotřebované za březen 2024

AHOJ HOLKY,  březen utekl jako voda a já zde mám spotřebované produkty a k nim malou recenzi. Jinak vám přeji hezkou neděli a zdravím z cha...