středa 16. ledna 2019

Dermacol - bath products


AHOJ,AHOJ,

Moc Vás vítám u dnešního bleskurychlého článku.
Inu moje ideální vánoční - zimní dvojka do koupelny. Jak si navodit pohodu Vánoc či zimní období. 
Já obecně produkty značky Dermacol příliš nemusím, prostě mi nesedí, ale co se týká produktů do sprchy, tak ty doslova miluji.



Sprchový gel s vůní jablka a skořice mám již po několikáté, kupuji si ho vždy v nějaké akci nebo v kamenném obchodu Dermacol, který mám blízko své práce. 

JE LIBO NAVODIT SI ZIMNÍ AŽ VÁNOČNÍ ATMOSFÉRU  



Jelikož já mám ráda skořici, jablka a vůni vánoc, tak tento sprchový gel mě příjemně zahalí a pohladí do krásné sladké a kořeněné vůně, prostě a jednoduše srchování je o to hned příjemnější. Ale nemusí to být jen výsada Vánoc či zimního období. 



Nově jsem vyzkoušela i pěnu do koupele, na kterou mě zlákala nějaká akce, ale krom skvělé smyslné vůně kávy mi příliš pěna nevyhovuje, ale pro tu báječnou vůni jsem schopna jí to odpustit. 



Pěnu téměř nevytvoří, vodu nezabarví, ale vůni a pohodu navodí dokonale. 

Tyto oba produkty mám velice ráda a mohu je s klidným svědomím doporučit všem, kteří mají rádi vůni Vánoc, koření a pohody. 



Přeji Vám krásný a pohodový den. 

papa Vaše E.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze- Huda beauty mascara

AHOJ HOLKY,  moc vás vítám u dnešní recenze. Tuto řasenku od HUDA BEUTY LEGIT LASHES   mám doma od loňska. Je to miniaturka, ale ...