pondělí 7. ledna 2019

Oblíbenci za měsíc prosinec 2018



AHOJ, AHOJ,


Moc Vás vítám u dnešního článku, u dnešních oblíbenců za poslední měsíc roku 2018. Bude to taková směska toho, co jsem skutečně používala a po čem jsem sahala nejčastěji. Začneme, jako obvykle u kosmetiky. 


Tvářenka Too Faced je skvělá a stačila mi krásně na oživení mé bledé pleti. 
Naked Basic stíny od UD jsou parádní, dostala jsem je k Vánocům, sice né letos, ale je to takové tématické, jde s nimi vykouzlit krásné denní, ale i výraznější líčení. 


Miss Dior byla jasná volba, krásná, silnější a ženská vůně. 
Moje asi top řasenka Too Faced Better than sex, vykouzlí mi krásné dlouhé, husté řasy a pro mě rozhodně investice do této řasenky stojí, toto je cestovní verze, kterou jsem kupovala před nějakou dobou, ale rozhodně si pořídím znovu plné balení. 


Teplé svetry, zimní oblečení, no a jak jinak než tématicky, čili s vločkami a se sobem. :-)


Knih za prosinec bylo několik, ale nejvíce mě oslovily tyto tři: Jana Eyrová, poslední díl Aristokratky a Život podle Lucie. :-)


Vše půjčeno z Městské knihovny v Praze. 


Svíčky mám obecně moc ráda a vlastně ani jiné než YC či vosky YC nepálím, sice nejvíce jsem si jich užila v práci, kde ostatně trávím nejvíce času, ale doma jsem pálila tuto velkou svíčku, která dokreslila vánoční atmosféru. 


Adventní čas mě doprovázel kalendář Loccitane, který jsem si moc užila a snad i mí obdarovaní :-)


A jaké oblíbence máte vy za prosinec 2018?

Přeji Vám krásný a pohodový den. 

papa Vaše E.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze- Huda beauty mascara

AHOJ HOLKY,  moc vás vítám u dnešní recenze. Tuto řasenku od HUDA BEUTY LEGIT LASHES   mám doma od loňska. Je to miniaturka, ale ...