středa 6. února 2019

Calendula Herbal Extract Alcohol-Free Toner Účinné tonikum bez alkoholu.


AHOJ,AHOJ,

Moc Vás vítám u dnešního článku, u dnešní mé recenze na produkt značky Kiehls. Jedná se o bylinné tonikum s extraktem měsíčku lékařského. Tonikum neobsahuje alkohol a je určené na čištění, ale mě funguje i na odlíčení menšího množství make-upu. Oční okolí jsem nezkoušela, ani to nemám v plánu, navíc k tomu není přípravek určen. 




Produkt je velice jemný, na pleti příjemný, nedráždí, nijak extra nevoní - né že by zapáchal, prostě je takový neutrální. Svou pleť s ním denně čistí ráno a někdy i během dne nebo večer, když nemám make-up. 

Produkt jsem kupovala v miniatuře, protože tuto značku teprve zkouším a nebyla jsem si jistá, jestli se mi chce a jestli mé pleti stojí za to investovat do plného balení. 

Takže moje balení tohoto bylinného tonika má 40 ml, což je pro mě naprosto dostačující. S tonikem jsem velice spokojená, ale asi si ho nebudu pořizovat v plném balení v kamenném obchodu, což je pro mě asi nejpřijatelnější, jelikož ho mám blízko v OC Nový Smíchov. 



Popis produktu:


Calendula Herbal Extract Alcohol-Free Toner

Účinné tonikum bez alkoholu.

  • Jemně čistí a zklidňuje normální až mastnou pleť.
  • Bez alkoholu nebo syntetických činidel, které vysušují pleť.

250 ml balení vyjde na 1060 Kč

Moje balení 40 ml na Vinted mě vyšlo s osobním předáním na krásných 90 Kč. 

Jak produkt používat:
- Naneste na bavlněný tamponek malé množství toneru a naneste na pokožku.
- Vyhněte se okolí očí

Zajímavost Kiehl´s: 
Okvětní lístky měsíčku se do našeho jedinečného složení i nadále v souladu s lékárnickou tradicí Kiehl´s vkládají ručně, abychom zajistili maximální účinnost produktu.



Za mě je to dobrý produkt, rozhodně mě nezklamal, mojí pleti vyhovuje, ale plné balení si pořizovat nebudu, od této značky mám jiné favority. 

A jaké produkty od značky Kiehls mi můžete doporučit Vy?

Přeji Vám krásný a pohodový den. 

papa Vaše E.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Shopping2024 X.

AHOJ HOLKY,  krásné jarní odpoledne přeji, a moc vás vítám u nákupů.  Toto je prosím pěkně má první objednávka na Hebe. To, že tato značk...