Zobrazují se příspěvky se štítkemrecenze. Zobrazit všechny příspěvky
Zobrazují se příspěvky se štítkemrecenze. Zobrazit všechny příspěvky

sobota 21. července 2018

Frozen berries hand cream


AHOJ,AHOJ,


Moc Vás vítám u dnešního článku u dnešní recenze. 

Tento krém na ruce mám doma již nějakou dobu, respektive od zimy, kdy jsem ho kupovala v celé sadě, kde byl malý tělový krém - tělové máslo, peeling a sprchový gel. 

Jedná se tedy o krém na ruce s vůní lesních bobulí a voní skutečně nádherně. Nepovím Vám kolik stojí, protože byl v té sadě, ale levný nebude, obecně značka The Body Shop není vůbec levná, ale její výrobky za to skutečně stojí a čas od času si něco od nich pořídím, ikdyž nyní jsem si naordinovala nakupovací STOPKU.



Krém má 30ml a má krásné balení, ale nyní toto balení je dosti populární a viděla jsem podobné krémy na ruce třeba od značky Cien, Balea a i Avon a snad i Loccitan má podobné balení krémíků na ruce. 



Každopádně přes krásné balení, je produkt moc prima, je docela lehounký, přitom dobře hydratuje, ruce vyživí a moc příjemně voní, dobře se vsakuje a nezanechává na rukách nepříjemný mastný film. 



Suma sumárum jsem s tímto krémíkem velice spokojená a rozhodně to není moje poslední balení tohoto produktu od této značky. Nevýhoda je, že prodejnu mám nedaleko v OC Nový Smíchov a lákají mě vždy novinky a také pravidelné slevy. 



A co Vy, čím nyní hydratujete a chráníte své ručky Vy?

Přeji Vám příjemný a pohodový letní den. 

papa Vaše E.

úterý 17. července 2018

Jak na černé tečky


AHOJ,AHOJ,

Moc Vás vítám u dnešního článečku u dnešní dvojí recenze. Dnes Vám představím dva produkty od značky Avon, kterými bojuji proti černým tečkám a rozšířeným porům. 

Musím podotknout, že tyto produkty používám už řadu let a mám je tak dokonale ozkoušené a prověřené. 



Pravidelně - několikrát za týden si čistím svou pleť a své rozšířené pory, čistím je mechanicky a potom zpravidla nanesu nějakou masku, nyní používám tuto černou a čistící od Avonu. Ve slevě se dá pořídit za opravdu super peníze. 



Jedná se o černo černou pleťovou masku s minerály a kyselinou salicylovou, která krásně pory vyčistí, stahne je a zanechá pokožku vláčnou, ale maličko vysušenou. 



Jak jsem říkala, maska je černo černá, ale usychá do šedé barvi a když na obličeji zasychá, tak maličko pleť pne a vysušuje ji, to je nevýhoda, ale když jí potom řádně zhydratujete je vaše pokožka krásně čistá. 

Maska obsahuje 75 ml produktu a stačí jí na pokožku nanést skutečně malinkato a maska dlouho vydrží. 

Pro mě je to jedna z top čistících masek. 



Dalším léty ověřeným produktem na černé tečky a na problematickou pleť je toto alkoholové  tonikum ze stejné řady jako je maska Clear skin Avon. 

Jak jsem říkala, tonikum obsahuje alkohol, takže trochu na obličeji štípe, nesmí se nanášet do okolí očí a vysušuje, ale krásně stahuje pory a čistí a desinfikuje drobné ranky. 



Toto tonikum je výhradně určeno na akné, ale já ho používám pravidelně po nanesení masky, dočistím tak svou pokožku a poté nanesu krém. 



Toto tonikum používám od své puberty, což je skutečně docela dlouho a jsem s ním maximálně spokojená a nevyměnila bych ho za nic na světě a vždy doma musím mít zásobu. Mají více variant - tuším, že snad tři, všechny tři mám ozkoušené, ale nejvíce mi vyhovuje toto modré. 

V akci se dá pořídit za téměř směšnou cenu, což je také výhoda, takže pokud vás trápí rozšířené pory či pupínky, koukněte do katalogu. 



A jak jste na tom Vy s černými tečkami?

Přeji Vám příjemný a pohodový prázdninový den. 

papa Vaše E.

čtvrtek 12. července 2018

Dvě modrušky na tělo


AHOJ,AHOJ,

Moc Vás vítám u dnešního článku u dnešní dvojí recenze na levné, drogérkové - supermarketové modrušky, jak jsem tyto dva produkty nazvala. Mám je doma již nějakou dobu a proto Vám mohu povědět, jak jsem s nimi či nejsem spokojená. Inu vrhneme se na to. 



Tento sprchový gel Balea byl na jaře novinkou a nemělo by se jednat o limitovanou edici. Jednak má krásné a takové hravé balení a baví mi i jeho název They see me rollin. 



Jedná se o modrý - až zářivě modrý sprchový gel s příjemnou svěží vůní, gel je to velice hutný, takže ho stačí maličko a což je pro mě dobré, že s ním nemůžu plýtvat a drží mi snad už měsíc a pořád tam je téměř polovina, navíc je za super příznivou cenu. 



Tento tělový krém značky Cien z Lidlu mám doma delší dobu a nyní jsem na něj narazila a zjistila, že je rozpoužívaný, tak se ho snažím dopotřebovat. Voní po Bergamontu a dřevitých tonech a voní tak trochu pánsky, ale přitom velice příjemně. Je lehký, přitom dobře pokožku vyživí a hydratuje. Má praktickou a plně funkční pumpičku, což je taky super. Pořizovací cena byla opět minimální a také jsem s tímto produktem velice spokojená. 



A co Vy také máte rádi značku Balea a produkty značky Cien?


Jinak oba produkty mají světle modré tekutiny, čili sprcháč a i krém jsou krásně modré. 




Přeji Vám krásný a pohodový den. 

papa Vaše E.

pondělí 9. července 2018

Yves Rocher - Sérum s dvojím účinkem


AHOJ,AHOJ,

Moc Vás vítám u dnešního článku, u dnešní mini recenze SÉRA S DVOJÍM ÚČINKEM od značky Yves Rocher, které mám doma již nějakou tu dobu a mám k němu ještě pleťový krém, ale ten nyní nepoužívám, protože je výživný a na teplé dny by mi pleť příliš mastil. 



Toto sérum jsem pořizovala v nějaké akci na jejich měsíční speciální letáčky a jsem s ním VELICE SPOKOJENÁ. Jelikož mám poslední dobou zdravotní komplikace, tak se mi zhoršila kvalita pleti samotné, ale také i vlasů a potřebovala jsem nějakou injekci a výživu, proto jsem sáhla po tomto séru, které je sice proti vráskám, ale je plné vitamínu a blahodárných látek, navíc jeho složení je z 98% přírodní a bez přídavku silikonů. 



Sérum obsahuje 8 patentů proti stárnutí pleti, chrání proti UV zářením, únavě, stresu a znečištěnému prostředí. Obsahuje Aphioia, působí hluboce ve struktuře pokožky a na povrchu omezuje oxydační působení, pokožka by měla být svěží a lépe dýchat. 

Mě sérum přijde moc fajn, je lehké, přitom pleť a pokožku krásně vyživí, je po nanesení a používání prozářenější, jemnější na dotek a působí svěžejším dojmem a mě zbavila nepříjemných pupínků a takové krupičky z obličeje. 



Má praktické kapátko, kterým se dobře a snadno aplikuje a struktura a konzistence je příjemně lehká a vláčná a prostě co dodat, je to sérum, takže je to struktura séra. Mě prostě moc vyhovuje a myslím si, že na stárnoucí a unavenou pleť je to velký pomocník. 



Balení obsahuje 30 ml produktu a stačí ho opravdu nanést na pleť opravdu maličko, ale pro větší hydrataci se dá samozřejmě i navrstvit, třeba pro intenzivnější noční výživu. 

Seženete ho do 500 Kč a TENTO PRODUKT ROZHODNĚ STOJÍ ZA TO. 



A jakou zkušenost máte Vy se séry na pleť?

Přeji Vám krásný a pohodový den. 

papa Vaše E.

sobota 23. června 2018

Voňavá vlasová dvojka


AHOJ,AHOJ,

Moc Vás vítám u dnešní mini double recenze. Opět to bude vlasová kosmetika i proto, že poslední dobu se péči o vlasy díky svým dvorním kadeřnicím více věnuji, ale toto nejsou produkty doporučené od nich. Tyto produkty mám doma již nějakou dobu a razím zlatou střední cestu a střídám profesionální péči s tou běžně dostupnou. Inu vrhneme se rovnou na to. 



Tento Balea vlasový šampon pro každý den z limitované edice asi již neseženete, protože ho mám doma cca pár měsíců a čekal na mě, než se na něj dostala řada. Moc příjemně voní po papáji a kiwi, dobře pění, ale je to prostě klasický baleácký šampon, ale je to za mě asi nejpříjemnější vůně. 



Masku na vlasy od Avonu konkrétně tuto mám poprvé a je velice příjemná a mile mě překvapila. Je veliká, krémová konzistence dobře vlasy obalí, myslím si, že jím dodá lesk, ale že by je příliš vyživila či je hydratovala a nebo chránila to asi ne, ale za tu nízkou pořizovací cenu a super dostupnost jí to prominu. 



Jedná se tedy o masku na vlasy z řady Avon Planet Spa a je to obnovující maska s výtažky z černého kaviáru a z této řady jsem měla již pleťovou masku, která byla prima a ani tato vlasová maska není výjimkou. Dobře voní, krásné krémové složení se dobře nanáší a vlasy mi zanechá lesklé a dobře se mi vlasy rozčesávají. 





Maska má tedy bílou a krémovou konzistenci, za to šampon je čistě gelový a má takovou žlutovo-oranžovo-zelenkavou barvičku a oba přípravky jemně a příjemně voní. 



Jak říkám, já produkty na vlasy střídám, ikdyž by mi toto asi žádná profi. kadeřnice nedoporučila, ale mě to baví a jsem s tím takto spokojená. 

S těmito produkty jsem spokojená, zvláště když zvážíme poměr cena výkon ..... za mě je mohu doporučit. 




A jaká je Vaše momentální vlasová péče?

Přeji Vám krásný a pohodový den. 

papa Vaše E.

čtvrtek 14. června 2018

Moje momentální péče o vlasy


AHOJ,AHOJ,

Moc Vás vítám u dnešního článečku u dnešní recenze produktů na vlasy, které momentálně používám. Je jich hned několik, tak se na to hned vrhneme. 



Jako šampon a kondicioner v tomto případě step I. a step II. používám řadu Loreal Professionnel, vlastně všechny přípravky jsou z této profesionální řady. 

Oba tyto produkty mám na doporučení jedné YTB a více jsem o produktech psala v samostatném článku ZDE. Jedná se o šampon a kondicioner pro řídnoucí vlasy a musím jejich účinnost potvrdit. 



Na objem a ochranu vlasů používám tento sprej, který vlasům dodá vzdušnost, ale zároveň je ochrání před teplem. 



Na vlny jako od moře používám tento sprej, který dodá vlasům vlny, přitom je ochrání před krepatostí a co je super vůbec vlasy nezacuchá. 



Všechny tyto tři spreje jsem kupovala ve svém oblíbeném kadeřnictví kam pravidelně chodím. 



Do konečků používám olejíček, který v sobě obsahuje i třpytky, takže na léto ideální a dá se použít také i na tělo. 



Na rozčesání používám kadeřnický hřeben a pak tento roztomiloučký Tangel Teezer, který je také z kadeřnických potřeb. 



Tak moji milí, to je moje momentální péče o vlasy. 

A čím Vy pečujete o vlasy Vy?




Přeji Vám krásný a pohodový den. 

papa Vaše E.

středa 6. června 2018

25 Exfoliačních ubrousků - aktivní uhlí


AHOJ,AHOJ,

Vítejte u dnešního článku u dnešní mini recenze. 
Před časem jsem si pořídila tuto novinku, exfoliační ubrousky Sephora s aktivním černým uhlím a nějak jsem na ně zapomněla a leželi mi tady ladem. 


 Sephora uvídí, že se jedná o :


Odličovací ubrousky
Zklidňující a relaxační kokosová voda, dynamické yuzu zvyšující tonus, superhydratační a rozjasňující růže nebo osvěžující granátové jablko dodávající energii? S těmito hezkými ubrousky pleť důkladně odlíčíte, ať jste kdekoliv - v koupelně nebo klidně i na Kamčatce.


Mají praktické balení, ubrousky když otevřete tak vám nevyschnou. 

S ubrousky jsem si čistila pleť ráno, večer jsem se s nimi odličovala a obstály na výbornou, navíc díky druhé straně ubrousky krásně obrousili pokožku. 


Jak vidíte na obrázku, tak jedna strana ubrousku je hladká a druhá je s takovými exfoliačními caplíky, které krásně Vaši pleť obrousí, vyhladí a dodají jim jas. Musím říct, že jsem s ubrousky velice spokojená. 


Exfoliační ubrousky Obsahují aktivní uhlí , které čistící, zbavuje nečistot.

25 ks vyjde na 170 Kč.

Kupovala jsem je víc jak před 3/4 rokem v Sephoře. 



A co Vy, jak jste na tom s produkty s černým uhlím Vy?

Přeji Vám krásný a pohodový den. 

papa Vaše E.











pondělí 4. června 2018

Čistící gel Sebo Vegetal od Yves Rocher


AHOJ,AHOJ,

Krásný a pohodový den Vám přeji, dnes se podíváme na zoubek tomuto čistícímu gelu z řady Vegetal Sebo od značky Yves Rocher, který nyní nově používám. 

Tento produkt jsem si nekupovala v kamenném obchodě, ale měla jsem ho jako dárek k časopisu zdarma, vlastně i pro to jsem si ten časopis pořizovala. 

Od této značky jsem měla již řadu čistících produktů a vždy jsem byla spokojená, tak jsem si říkala, že vyzkouším i tento. 

Jen na začátek, já čistící gely používám pro ranní čištění pleti, neodličuji se jimi. 





Je to tedy čistící gel určený pro smíšenou až mastnou pleť, což se mi hodí, protože s teplými jarními a letními dny mám pleť spíše smíšenou, takže mi pleť dobře po ránu vyčistí. 



Gel příjemně čistí, dobře pění, nedráždí mě na pleti a zanechá ji jemnou a hladkou. 
Neobsahuje silikony, parabeny a je přírodní, což je celá řada produktů této kosmetické značky, možná i proto ji mám tak ráda. 



Gel je průhledný, konzistence je tak středně hutná, dobře se mi s ním pracuje a příjemně jemně mi voní. 

Za sebe mohu tento čistící gel doporučit. 



Přeji Vám příjemný a pohodový den. 

papa Vaše E.