úterý 14. října 2014

Nové štětce od Petra Lovely Hair



AHOJ, AHOJ,

 
 
Dneska se s Vámi podělím o moje nové štětce od Péti z LovelyHair.cz, které jsem si objednala a do dvou dnů jsem měla balíček i s dárečkem doma :-))
 
Myslím si, že tyto štětce není třeba představovat :-))
 
Objednala jsem si sadu štětců na Tvář a na Oči.
 
Sada na tvář:
 



Zboží bylo pečlivě zabaleno v pytlíčku a v bublinkové folii.
 



Štětce jsou krásně příjemné a jemné. Dobře se drží v ruce a krásně se s nimi pracuje. :-))
 



Sada obsahuje:
M51 - štětec na tekutý makeup a pudr
M52 - štětec na minerální makeup, pudr, tekutý makeup i tvářenku
M53 - štětec na konturování, bronzer, tvářenku a rozjasňovač
M54 - štětec na tvářenku a rozjasňovač
 
Štětce ze sady MASTER PetraLovelyHair, mají dřevěnou rukojeť, syntetické štětiny. Barva bílá se stříbrným nápisem. Sada NEOBSAHUJE pouzdro.
 
Péče:
- štětec myjeme dle potřeby ve vlažné vodě jemným šamponem či mýdlem, necháme volně uschnout ve vodorovné nebo svislé poloze
- nenamáčet zbytečně kovovou a dřevěnou část
 
Vyrobeno v Číně
 
 
Cena 899Kč.
 
 
 
Štětce na oči:
 


Opět krásně a precizně zabalené zboží mi přišlo.
 
 



Štětce jsou velice příjemně jemné a krásně se s nimi pracuje.
 
 



Logo je vyobrazeno na všech.
 
 




Sada obsahuje:
M71 - štětec z přírodních štětin, vhodný na nanášení očních stínů na celé víčko, na větší oblasti i k jejich rozmazání do ztracena, nebo k zapudrování oblasti pod očima.
M72 - štětec z přírodních štětin, vhodný na blending, tedy rozmazání přechodů mezi stíny na víčku, nebo směrem k obočí, vhodný také na nanášení stínů na větší plochy, nebo k zapudrování oblasti pod očima.
M73 - štětec z přírodních štětin, vhodný na rozjasnění, tedy na nanášení stínů pod obočí a do vnitřního koutku, ale také do ohybu očního víčka a na jejich rozmazání.
M74 - štětec z přírodních štětin, štětec s krátkými štětinami pro precizní nanášení barev na menší části na víčku.
M75 - štětec z přírodních štětin, tužkový štětec, špičatý tvar, vhodný na přesné nanášení stínů do ohybu víčka, nebo na linku stíny a jejich případné rozmazání.
M76 - štětec z přírodních štětin, malý precizní štětec na rozmazání očních linek na horním i spodním víčku, ale také k přesnému nanášení rozjasňujícího očního stínu do vnitřního koutku.
M77 - štětec ze syntetických štětin, vhodný pro precizní nanášení očních linek.
M78 - štětec ze syntetických štětin, zkosený tvar zaručuje přesnou aplikaci gelových očních linek a je také vhodný na dokreslení obočí stínem, nebo gelem.
 
Štětce ze sady na oči MASTER PetraLovelyHair, mají dřevěnou rukojeť, syntetické i přírodní štětiny. Barva bílá se stříbrným nápisem. Sada NEOBSAHUJE pouzdro.
Celková délka štětců dle typu 15 - 17 cm
Péče:
- štětec myjeme dle potřeby ve vlažné vodě jemným šamponem či mýdlem, necháme volně uschnout ve vodorovné nebo svislé poloze
- nenamáčet zbytečně kovovou a dřevěnou část
 
 
Vyrobeno v Číně
 
 
Cena 799Kč.
 
 
Peťa doporučuje štětce sušit v Benjabelle Brush Tree.
Já tento stojánek nevlastním, ale viděla jsem, že se dá z kartonu vytvořit po domácku obdoba.
 

 



 
 
 
Tím bych se s Vámi rozloučila, přeji Vám krásné dny a zajímalo by mě, jestli máte také tak dobré zkušenosti se štětci od Péti.:-)
 
 
 
papa E.
 



 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Shopping2024 X.

AHOJ HOLKY,  krásné jarní odpoledne přeji, a moc vás vítám u nákupů.  Toto je prosím pěkně má první objednávka na Hebe. To, že tato značk...